Túl az utolsó kemoterápián a kisfiú olyat kért, amin te is meghatódsz! Sőt segíteni is tudsz neki!

Mindössze három esztendős, de súlyos betegséget küzd le. Születésnapjára csak egy dolgot kért.

A Los Angelesben élőkisfiú, Aiden éppen elkezdte az óvodát, amikor kiderült akut mieloid leukémiája van. “Itt vagyok a kórházban, mert a vérem megbetegedett.”- adta hírül. Rengeteg vizsgálaton, sok fájdalmas napon van túl. Sőt, két hete az utolsó kemoterápiás kezelése is lezajlott. Most nagyon gyenge és fáradt a kisfiú, de határtalanul boldog. Az ok roppant egyszerű. Aiden szülinapjára azt kérte közösségi oldalán, hogy sok-sok szép üdvözlőkártyát kaphasson.

A világ minden táján felfigyeltek a kisfiú kérésére. És érkeznek a képeslapok. Ezerszámra. Már 4000 darab van Aiden kórházi ágya körül. Jött lap Írországból, Bulgáriából, Ausztriából, sőt Magyarországról is. Egy grúz üdvözlőkártyán ez állt:

Aiden annyira fiatal, és olyan erővel harcol, hogy ezzel másoknak is erőt ad ahhoz, hogy leküzdjék betegségüket.” Aiden szülei remélik, hogy pár hét múlva a kisfiú hazamehet, és néhány év múlva elfeledheti, hogy valaha is küzdenie kellett a rákkal. Te is tudsz segíteni Aidennek avval, ha erre a címre egy szülinapi üdvözlőkártyát küldesz neki!

C/O Ilene Martin
UPS Box 380
1191 Huntington Drive, Duarte, CA 91010

betöltés...