Nem cápa volt az ami megijesztette a strandolókat – annál valami sokkal rosszabb

Egy meleg nyári nap volt az amerikai Panama City-ben. Jessica Simmons élvezte a gyönyörű időt, a tengerpartot, de ahogy a víz felé nézett, látta, hogy jó néhány ember pánikba esett a tengerben..

A Mashable azt írja, Jessica először azt gondolta, hogy egy cápa ijesztette meg az embereket de aztán rájött, hogy valami másról van szó. Kilenc ember rekedt egy tengeri örvényben és nem tudtak onnan kiúszni.

15 perccel azelőtt Roberta Ursey, fia, férje, anyósa és gyermekei bementek a tengerbe úszni. Már éppen jöttek kifelé amikor az édesanya látta, hogy gyermekei nem jutottak ki a partra sőt inkább a befelé viszi őket egy áramlat.

-Csak üvöltöttek, úgy kiabáltak minta beszorultak volna valamiben, mondta Roberta a strong>Washington Post-nak.

Több strandoló figyelmeztetés ellenére az édesanya a családtagokkal együtt visszafordult és elkezdtek úszni befelé, a tenger mélyebb része felé.

De a tengeri áramlat nagyon erős volt és magával rántotta az összes többi családtagot is. Ezt látta Jessica a partról. Mikor megértette mi történt, azonnal cselekedett.

-Arra gondoltam, hogy ezek az emberek nem halhatnak meg ma, semmiképp sem tűnhetnek el a tengerben, mondta Jessica a Panama City News Herald-nak.

Jessica felkapott egy szörfdeszkát majd segítségért kiáltott és a tengerben sodródó emberek felé mutatott. Nem sokkal később már 80 ember kapaszkodott egymásba, hogy a tengered hánykolódó családon segítsenek.

Egy idő után látta Jessica, hogy a család legidősebb tagja, a nagymama már alig bírta magát tartani. Nagyon kifáradt és a szíve sem nagyon bírta a megpróbáltatást. Szerencsére nemsokára sikerült őt is kimenteni és a parton a mentősök azonnal segítettek rajta.

A kórházban kiderült, hogy Jessicának és a többi embernek köszönhetően a család összes tagja szerencsésen megúszta az esetet. Ez igazi hőstett! Ha Jessica és a másik 80 ember nem segít rajtuk, akkor a család talán ma nem is él.

Nézd meg a lenti filmet és oszd meg barátaiddal, hogy ők is olvashassanak erről a hőstettről.

betöltés...