Plasztikai műtéten esett át Tóth Vera! Büszkén mutatta meg az eredményt

Nemrég egy hatalmasat villantott a közösségi oldalán, most az is kiderült, kés alá feküdt!

Büszkén vállalja

A gyönyörű énekesnő több tíz kilótól szabadult meg az elmúlt két évben, az új testéhez pedig automatikusan új lélek is járt, aminek köszönhetően ma már sokkal bátrabban vállalja önmagát és nőiességét is a világ előtt. Ennek eredménye az a kép is, amelyre tegnap reggelre ébredt az ország: Vera minden eddiginél többet mutatott meg bájaiból. A fotója alatt százával kezdtek sorakozni a kommentek és Tóth vera azt sem titkolta el, csodás alakjához köze lehet idegen kezeknek is.

Nemsokára megyek dalolni a Dérynébe! Megmulattatjuk Buda nèpèt!:-) @derynebistro

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Áldozott rá

Tóth Vera melltartó nélküli szelfije hatalmas vitát robbantott ki. Az énekesnő végül saját maga kotyogta ki, nem a természet adta neki így a kebleit. „Elég sokba került, úgyhogy pont nem érdekel, ki, mit mond. Számomra tökéletesek lettek a legjobb sebész keze által” – írta kommentben az ominózus villantása alá.

Míg én magamat szelfizem, kutya típusú alvási van a háttérben. #ígyakarjszexifotót #kurváranemvagyoktrendi

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Mit mond a szakértő?

A Ripostnak egy plasztikai sebész azt is elmondta, Verának nem biztos, hogy kellett nagyobbítani a mellein. “A szimpla mellfelvarrás másfél millió forint is lehet, de ha szükség van implantátumra, akár a számla a kétmillió forintot is elérheti. Feltehetőleg az énekesnő már korábban átesett a beavatkozáson. A képeket látva nem vagyok biztos abban, hogy az ő esetében szükség volt implantátumra, ha mégis, csupán kisebb méretűre” – mondta a lapnak Dr. Krasznai Zsolt.

Katalán last night és a kőműves típusú dekoltázsleégés. ?

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

betöltés...