Az ideges 6 gyerekes apa Bee Gees dala tetszik a zsűrinek – megnyomják az arany gombot

Az ideges 6 gyermekes apa színpadra lép az America’s Got Talent tehetségkutató műsorban. Az álatal előadott népszerű Bee Gees dal a zsűri és a közönség tetszését is elnyeri.

Mindenki, aki már látta az America’s Got Talent műsorát tudja, hogy Simon Cowell zsűritagnak nem könnyű imponálni. Nagyon kevés olyan eset volt, hogy a keményszínű zsűritagnak meglágyult a szíve a műsor alatt.

Michael Ketterer hat gyermeket nevel. Az apa azt mondta, hogy a fiatalokat nevelőotthonokból vette magához és azt is elmondta a zsűrinek, hogy pszichiátriai osztályon dolgozik.

Amikor a férfi felmegy a színpadra látjuk, hogy nagyon ideges. Azért szeretett volna részt venni a tehetségkutató műsorban, hogy inspirálja a gyerekeit. Azt szerette volna megmutatni nekik, hogy ha ő is követi álmait, azt a gyermekei is megtehetik mikor már felnőttek lesznek – semmi sem lehetetlen.

Egy népszerű Bee Gees dalt énekel

Michael a Bee Gees népszerű dalát adja elő, melynek címe  ”To Love Somebody”. Amikor énekelni kezd, mindenki felkapja a fejét. Még be sem fejezte a számot, amikor a közönség már állva tapsolt és a zsűrit is teljesen lenyűgözte dalával.

Michaelt a dal után mindeki megtapsolja, az egyik zsűritag Simon Cowell pedig elmondja, mekkora hatással volt rá a férfi előadása. Simon ezek után megnyomja a”The golden buzzer”-t, az arany gombot ami azt jelenti, a férfi továbbjutott.

Micsoda inspiráció ez a 6 gyermekes férfi – főleg a gyerekotthonokban nevelekdők számára!

Neked hogy tetszik Michael előadása? Nézd meg a lenti felvételt és kérjük oszd meg ezt a filmet barátaiddal, ki ne hagyják ők sem!

https://youtu.be/qFy5XyZsUeo

betöltés...