Ez a indiai diéta naponta akár 1 kilótól is megszabadít! De vigyázat, mert csak egy hétig szabad alkalmazni!

Ez a indiai diéta naponta akár 1 kilótól is megszabadít! De vigyázat, mert csak egy hétig szabad alkalmazni!

Ha rekord idő alatt szeretnél megszabadulni a súlyfölöslegtől, ami szó szerint is megnehezíti az életedet, akkor próbáld ki ezt az indiai fogyókúrát, amelyet viszont csak 7 napig szabad alkalmazni.

Ha szigorúan betartod az előírásokat, akkor akár egy hét alatt 5-8 kilót is ledobhatsz magadról.

Lássuk, miről van szó konkrétan!

Első nap

Ez a legnehezebb nap, mivel erőt kell venned magadon, ugyanis ezen a napon csak gyümölcsöt ehetsz, igaz bármennyit, és bármit, leszámítva a banánt. Ajánlott dinnyét, lime-ot, narancsot, gránátalmát enni. Ha első nap például csak görögdinnyét eszel, és vizet is iszol, akkor már estére 1 kilóval könnyebb lehetsz.

Második nap

Ezen a napon már a gyümölcsök mellé ehetsz zöldségeket is, nyersen, akár pároltan, vagy főve. Itt is kivételt képez a banán. Ehetsz még húst nem tartalmazó készítményeket, amilyen a vaj, sajt. A reggelt indíthatod egy főtt burgonyával és némi vajjal, fűszernek használj friss oregánót.

Harmadik nap

Ehetsz bármilyen gyümölcsöt, zöldséget, kivéve a banánt és a burgonyát. Ezen a napon fogyassz sok vizet, így már megteremted a testedben a zsírégetéshez szükséges körülményeket.

Negyedik nap

A negyedik napon már fogyaszthatsz banánt, legtöbb hat darabot ehetsz meg. Ebédre bekanalazhatsz egy tányér forró, gyenge zöldséglevest.

Ötödik nap

Itt már jöhet a paradicsom, a káposzta, a tehéntúró, valamint a szójából készült finomságok is. Legtöbb hat darab paradicsomot ehetsz, amelyek rostokban gazdagok, így jót tesznek az emésztésnek. Igyál 2-3 liter tiszta vizet is, hogy megszabadulj a méreganyagoktól.

Hatodik nap

Fogyaszthatsz bátran káposztát, tehéntúrót, zöldségeket, de a paradicsom az tilos. A zöldségek azért fontosak ezen a napon, mert feltöltik a szervezetedet tápanyagokkal, vitaminokkal.

Hetedik nap

Ezen a napon csak egy pohár narancslevet, egy bögre főtt barna rizst, és zöldségeket szabad enni.

Az egész fogyókúra ideje alatt tilos édesített teát, kávét és alkoholt inni.

betöltés...