Óriási balhé a Gáspár családban: feljelentette az apját a rendőrségen Győzike

Nógrádmegyer — Óriási balhé a Gáspár családban!

A Blikk megtudta, hogy Győzike (45) feljelentette az édesapját, idősebb Gáspár Győzőt. Pedig már úgy tűnt, rendeződik a showman élete, hiszen néhány napja kézhez vehette a határozatot, amely szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megszünteti ellene az eljárást a nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt.

Így a nyomozó hatóságtól már nem kell tartania, ám a családon belül minden bizonnyal parázs viták vannak, főleg, hogy lapunk úgy tudja, nemrégiben ki is hallgatták idősebb Győzőt az ügyben.

– Jó pár hónapja jelentette fel az apját közokirat-hamisítás miatt – számolt be a meglepő fordulatról Győző egyik ismerőse.

– Egy vitás családi ügy miatt teljesen kétségbe volt esve, és tehetetlennek érezte magát, nem igazán tudta megbeszélni az apjával, ami nem tetszett neki egy vitás ügyben. Ezért bement a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, hátha ezzel sikerül lezárni a konfliktust. Azért van ellentét köztük, mert Győző azt állítja, az édesanyja 2015-ös halála után az apja valótlan tartalmú, hamisított okiratokkal szerzett meg egy céget, amely korábban az édesanyja tulajdonában volt – mesélte az ismerős, aki további részleteket is elárult a történtekről.

– Győző és a családja közt elég sok a feszültség mostanában. Bár alapvetően nagyon szeretik egymást, mindig kiállnak egymásért, Győző testvére, Zsolti és a papájuk, az öreg Győző is elég hirtelen természetű. Nem csoda, hogy sokszor elszabadulnak az indulatok. Ezért is juthattak el odáig, hogy feljelentés legyen a családon belül. Furcsa helyzet ez most, mert a viszály ellenére együtt kell élniük, ugyanis egy telken, de külön házban laknak mindannyian – árulta el az informátor.

Lapunk megkereste Győzikét az üggyel kapcsolatban, de a showman nem kívánt nyilatkozni.

Börtön is járhat a hamisításért

A közokirat-hamisítás bűncselekménynek számít. A hatályos törvények szerint, aki hamis közokiratot készít, vagy a tartalmát meghamisítja, vagy hamisított vagy más nevére szóló valódi közokiratot felhasznál, az három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Ilyen ügyekben az általános elévülési idő 5 év.

betöltés...