Készülj fel! Óriási változás történik augusztus 8-án!

Minden év hoz magával néhány kisebb vagy nagyobb energetikai változást, amik óriási fordulatokat hoznak az életedbe, akár tudsz róluk, akár nem. Ha nem tudsz róluk, ezek a változások minden esetben felborítják a lelki egyensúlyodat és ilyenkor úgy érezheted magad, mint akinek kicsúszott a lába alól a talaj.

Mi ez a változás? A dimenziókapuk megnyílása. Ilyenkor az energiák nagyon intenzív hatást gyakorolnak az életedre, hogy a spirituális fejlődésed következő szintjére léphess. Az idei év energiája különösen intenzív hatást gyakorol rád, mert a nyolcas nyolcas szám hatása alatt állsz egész évben. Ha a 8-at elfordítod, a végtelenség szimbólumát kapod eredményül: ∞. Ez a teremtő erő és a benned rejlő végtelen lehetőségek szimbóluma. Olyan, mint egy különleges spirális energia, ami a gondolataid erejét többszörösére erősíti és segít valóra váltani a legmerészebb vágyaidat is.

Idén olyan különleges energetikai együttállást tapasztalhatsz augusztus 8-án, ami ezt a teremtő erőt, amit az idei év energiája képvisel, több milliárdszoros erővel sugározza majd feléd. Ennek az egyetlen napnak a hatása meg fogja határozni az előtted álló 10 év történéseit. Nyolcadika az Áttörés Napja lesz ebben az évben, amikor az egész év óriási energiája egyetlen nap energiájában fókuszálódik.

betöltés...