Konyhai kütyük, amire minden nő vágyik

Sok háztartási eszközünk van, amit a mindennapokban használunk, de vannak olyanok, amik nincsenek ott minden konyhában mégis hasznosak és sokszor mókásak lehetnek.  Nem csak magunknak okozhatunk  velük örömet, de ajándékként is nagyszerűek lehetnek. Az alábbiakban bemutatunk néhányat, a képre kattintva eljuthattok az oldalra ahol meg is vásárolhatjátok őket. Jó bogarászást 😉

1. Szereted a sushit de még nem csináltál otthon? Úgy gondolod nehéz lehet elkészíteni úgy, hogy ne essen szét? Itt egy szuper segédeszköz potom áron.

2.  Egy kis apróság ami megkönnyíti a mindennapokat. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én minden rizs vagy más apró szemű étel mosásnál kiöntöm egy részét mivel sajnálok egy fedőt bekoszolni, de ugye tudjuk a rest ember kétszer fárad.

3. Cuki kis tésztatöltő. Megtölthetjük az előző napi chilis bab maradékával vagy bármilyen zöldséggel és biztosan ízletes lesz. Ennek a filléres kis eszköznek a segítségével mindegyik szép egyformára sikerül majd így nem csak finom, de esztétikus is lehet.

4. Hasznos? Nem! Szórakoztató? Igen! Így készíthetsz mintás tükörtojást, hogy a gyerkőc se csak turkáljon az ételben. 🙂

5. Ha szeretsz teázni érdemes ezek között a tea filterek között válogatnod így minden reggel mosolyt csalhat az arcodra a bögrédből kikandikáló mókás kis figura.

6. Nem csak a biciklizés szerelmeseinek lehet jópofa kiegészítő egy ilyen pizza vágó.

7. Biztos nem csak én tapasztalom, hogy a tölcsérek túl sok helyet foglalnak el a konyhában, erre most megtalálták a jó megoldást.

8. Ez az amire minden kávé imádónak szüksége van! A reggeli első korty éltető nedű előtt teljesen életképteleneknek ez egy jó választás, hiszen így még a kevergetésre pazarolt energiákat is megspórolhatja.

9. Ezzel is feldobhatjuk a limonádét a nyári meleg napokon, kicsik és nagyok egyaránt szórakoztatónak találják majd.

10. Állítható piskótaszeletelő. Segítségével 5 különböző méretben vághatjuk fel a piskóta lapunkat. Ezzel vége a girbe gurba szeleteknek.

betöltés...