Dupla adag ebédet kér a fiú az anyjától – hetekkel később rájön hogy nem is ő eszi meg

Josette Duran Albuquerque-ben lakik, Új Mexico államban fiával, Dylan-nal. Minden nap készít ebédet kisfiának de ez jelentősen megváltozott, mikor elkezdődött az iskola.

Dylan megkérte édesanyját, csomagoljon be neki még egy adag ebédet, amit be is vitt az iskolába, írta a CBS.

Mikor Dylan  először kérte meg édesanyját, hogy dupla adag ebédet csomagoljon be az édesanya megkérdezte őt, miért. Az anyuka így írja le ezt a beszélgetést a Facebook-on:

“Dylan: Anya, tudnál ma KETTŐ adag ebédet csomagolni nekem?

Josette: Ez meg hogy lehet?

Dylan: Hát, annak a fiúnak viszem. Ő csak egy kis tál gyümölcsöt eszik ebédre. Neki is tudnál ebédet csomagolni? Nem hiszem, hogy van pénzük ebédre.”

Josette nem sokkal később megtudta az igazságot. A kisfiú szülei elváltak, az édesanya egyedül neveli őt és és elvesztette a munkahelyét.

A két édesanya ugyanis találkozott az iskolában, és a hölgy Josettnek pénzt akart adni segítségéért.

“Tudom, hogy ez nem nagy összeg, de nemrég kaptam csak állást. Elmondta a fiam, hogy Öntől kapja az ebédjét.” -mondta az édesanya Josette-nek.

De Josette nem fogadta el a pénzt. Ehelyett valami teljesen mást tett, nemcsak az ő fiáért, hanem az egész osztályért.

Josette két röpladba csapatnak az edzője és a csapattagok segítségével sikerült 600 000 Ft pénzadományt összegyűjteni.

Az iskolában utólag is lehet fizetni az ebédért, ezért sok gyerek adósa az iskolának ha nem fizetik ki az ebédjüket a szülők. Josette az összegyűlt pénzadományt arra használta fel, hogy az eladósodott szülők tartozásait kifizesse az iskola felé.

“Így már senki sem tartozik ebédpénzzel az iskolába, mindenki lemehet ebédelni.” mondta az édesanya.

Milyen jószívű anyuka Josette, több ilyen emberre lenne szükségünk a világban! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel.

betöltés...