8 dolog, amit sose felejts el, ha Halak jegyűvel kezdesz randizni:

Az első randevú mindig tele van illúziókkal, kételyekkel és reménnyel, hogy megismerünk egy olyan embert, akivel ígéretes jövő elé nézhetünk. Sajnos sokszor előfordul, hogy ez nem így alakul, ezért jó, ha van néhány ismereted az adott személyről, így időt takaríthatsz meg magadnak.

Azt nem tudjuk megjósolni minden egyes emberrel kapcsolatban, hogy mi vár rád, de ha történetesen egy Halakkal randevúzol, akkor ezt a 8 dolgot tartsd észben.

1- Mindig a jót keresi az emberekben

Minden emberben igyekszik a jót látni és emiatt sokszor csalódás éri. Nem mindenki olyan jó, mint azt ő elsőre hiszi, ami azt jelenti, hogy sok olyan személlyel képes összegabalyodni, aki nem hozzá való.

2 – Hisz a második esélyben

És a harmadik, negyedik és ötödikben … Gyorsan elfelejti, ha valaki rosszat tett és mindig arra számít, hogy ezt kompenzálni fogja egy jó cselekedettel.

3- Ő a legérzékenyebb

Mindent képesek magára venni, ezért nagyon óvatosan kell megválogatni a szavakat, ha vele beszélgetsz. Lehet, hogy olyan dolgokért kell bocsánatot kérned, amikről nem is tudtál, hogy elkövetted. Ugyanakkor a vele való kapcsolat türelemre és megértésre tanít.

4- A szívére hallgat, nem az eszére

Amennyire tudja, hogy mi a helyes döntés, mindig képes a szíve után menni, ezért neked kell majd meghoznod a fontos, józan döntéseket.

5- Ráhangolódik mások érzéseire

Képes rá, hogy ráhangolódjon mások rezgéseire és olvasson bennük. Azonnal észreveszi, ha valaki nem kedveli őt és azt is, ha valaki kényelmetlenül érzi magát egy helyzetben. Ha úgy gondolod, hogy elrejtheted előle az érzéseidet, akkor te egy profi kém vagy. Egyéb esetben ez teljesen lehetetlen.

6- Nagyon hallgatag, legalábbis kezdetben

Időbe telik neki, hogy megnyíljon, hiszen szükséges számára a bizalom ahhoz, hogy ezt megtegye. Amint megbízik benned, azonnal többet fog megosztani magáról és ez egyben jelzésértékű cselekedet is részéről.

7- Állandó elismerésre van szüksége

A Halaknak állandó elismerésre van szüksége ahhoz, hogy kiteljesedhessen és képes legyen véghezvinni a céljait. Sokat törődik mások érzéseivel, de szüksége van rá, hogy valaki őt is figyelembe vegye.

8- Mindent ezerszer átgondol

Sokkal inkább, mint bármely más jel. Nem tud döntést hozni anélkül, hogy ki ne értékelné az előnyöket és hátrányokat. Ugyanakkor empata létére mindenki mást is figyelembe vesz, mielőtt valóban döntene valamiről.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

betöltés...