Nézd meg a virág horoszkópod, sok mindent megtudhatsz!

A virág horoszkóp a numerológia elvein alapul. Nem számít, hogy melyik évben születtél, de még a hónap sem, kizárólag a nap. Érdekes információkat ad meg rólad, hiszen a megfelelő virágokat szigorú kritériumok alapján választották ki. Ismerd meg a személyiségedet, életpályádat, s tudd meg, hogy mi kell tenned a boldogságért!

Napraforgó

Ha a születésnapod: 1., 10., 19. vagy 28.

A Napraforgó nagyon nagylelkű teremtés.Tele van energiával, könnyen barátkozik, mindenkivel megtalálja a közös hangot, kellemes társaság. Körbelengi egy különleges kisugárzás. Hajlamos azt hinni, hogy mindent ő irányíthat, ebből lehetnek problémái. A harmóniára törekszik, az egyensúlyért küzd, sokszor erején felül teljesít, hogy tökéletesíthesse saját magát és megszabadulhasson a hibáitól. Könnyen kimászik a nehéz helyzetből is, s ő kerül ki győztesen minden csatából, ezért is csodálják annyian.
A szerelemben az ösztöneire kell hallgatnia, s meg fogja találni azt a személyt, aki egyenrangú társa lesz. Figyelnie kell arra, hogy ne rendelje maga alá partnerét!Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea.

Bazsarózsa

Ha a születésnapod: 2., 11., 20. vagy 29.

A Bazsarózsa mindig követi azokat az elveket, amiket ő maga határozott meg. Következetes, még akkor is, ha nagyon nehéz helyzetbe kerül emiatt. Sokan ezért vaskalaposnak, rugalmatlannak tartják, ami nem csoda, hiszen sosem enged a 21-ből. Ha rábíznak egy feladatot, azt maradéktalanul teljesíti, s a határidőket is mindig betartja. Nyugodt, gondmentes életre törekszik, amit apránként, lépésről lépésre épít fel.
Már szinte párkapcsolat-függő, nem tudja elképzelni egyedül az életet. Szenvedélye olykor átcsap birtoklási vágyba, néha pedig már idegesítően gyengéd, ezért nem könnyű hozzá alkalmazkodni.Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea, Pipacs, Margaréta.

Boldogasszony papucsa

Ha a születésnapod: 3., 12., 21. vagy 30.

A Boldogasszony papucsa állandóan pörög, nem tud hosszabb ideig egy helyben maradni. Szüksége van a változásra, mert ebből érzi, hogy folyamatosan mozgásban van. Nem szereti a szabályokat és a kötelező programokat, ki nem állhatja, ha korlátozni akarják az alkotásban, vagy elveszik tőle a szabad akaratát. Mindenre nyitott, kíváncsi, de sokszor felületes, ebből adódhatnak problémái.
A szerelemben is mindig az újra vágyik, ezért igazából sosem kötelezi el magát. A hűség számára nem azt jelenti, mint másoknak, ezért jobb, ha előre közli a partnerével, hogy ne számítson sírig tartó kapcsolatra.Illik hozzá: Pipacs, Rózsa, Boldogasszony papucsa.

Búzavirág

Ha a születésnapod: 4., 13., 22. vagy 31.

A Búzavirág minden szempontból hűséges. Legyen szó párkapcsolatról, barátságról, munkáról, a végletekig kitartó. Szereti a rendet, imád szervezkedni, sokszor kifejezetten le kell állítani, hogy ne variálja át mindenki életét. A meglátásai nagyon jól, ám a gyakorlatba való bevezetéssel vannak problémái. Sokkal tapintatosabbnak kellene lennie.
Nehezen talál rá a Nagy Ő-re, hosszú folyamat és keresés eredménye, de ha révbe ér, többé nem kell aggódnia. Nem tudja jól meghatározni az érzelmeit, de a megfelelő személy mellett ezzel már nem lesz probléma.Illik hozzá: Búzavirág, Margaréta, Bazsarózsa, Pipacs.

Nőszirom

Ha a születésnapod: 5., 14. vagy 23.

A Nőszirom rendkívül alkalmazkodó, ezért is szeretik annyira társaságban, na és persze éles esze és kimagasló intelligenciája miatt. Arra azonban vigyázni kell, nehogy valaki megsértse, mert egyik pillanatról a másikra dühöngő fúriává válhat. Nem szereti, ha megvonják tőle a szabad döntés lehetőségét. Néha nem ártana egy kis türelmet gyakorolnia.

Imád flörtölni! Kitűnő humorérzékével és frappáns szövegével bárkit levesz a lábáról. A csábítás művészetét magas fokon elsajátította, de néha túl megy bizonyos határokon. Társával egyenrangúnak kell lennie, olyan párt keres, akivel tud beszélgetni is.
Illik hozzá: minden virág

Pipacs

Ha a születésnapod: 6., 15. vagy 24.

A Pipacsnak nagyon jók az ösztönei. Szinte mindent megérez, ezért nem nagyon lehet titkolózni előtte. Érti a testbeszédet, s ráhangolódik a másik lelkének rezdüléseire is. Gyakran ábrándozik, ebből adódóan nagyon érzékeny is. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, inkább elrugaszkodik a valóságtól és az álmok világába menekül. Nem áll távol tőle az önpusztítás, ezért oda kell figyelni rá!
Párkapcsolatában nagyon romantikus, párja különlegesnek érzi magát mellette. Szinte üldözi a szerelmet, akár többször is házasodik, ha korábbi partnerével megromlott a viszony. Egy eszménykép lebeg előtte, s érzékiségének köszönhetően akár a valóságban is megtalálhatja.
Illik hozzá: Rózsa, Boldogasszony papucsa.Orchidea

Orchidea

Ha a születésnapod: 7., 16. vagy 25.

Az Orchidea nagyon érzékeny és érzelmes. A végletekig becsületes, s nagyon szomorúvá teszi, ha neki csalódnia kell valakiben, vagy megpróbálják átverni. Menekül a konfliktusok elől, mert mindent a szívére vesz. Bármikor hajlandó segítséget nyújtani, ha erre kérik. A hétköznapokon csendes, magányos, zárkózott embernek tűnik azok szemében, akik nem ismerik. Célja, hogy egy stabil, boldog családja legyen.
Nem áll össze bárkivel, nagyon igényes a társára, hiszen nem mindegy neki, hogy kivel látják. A hűség az abszolút mérvadó számára, mély érzelmeket táplál kedvese iránt, nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra törekszik.
Illik hozzá: Napraforgó, Boldogasszony papucsa.Margaréta

Margaréta

Ha a születésnapod: 8., 17. vagy 26.

A Margaréta rendkívül állhatatos, mindig ragaszkodik az elveihez, s az eredeti elképzeléshez. Mégsem lesz ellenszenves mások szemében, talán a vakmerőségének köszönhetően sokan felnéznek rá. Igénye, hogy időről időre kicsit egyedül legyen, ilyenkor teljesen bezárkózik, s csak magára koncentrál. Nincs sok barátja, de rájuk mindig számíthat. Óvatos, folyton gyanakodik, ami akár paranoiássá is teheti.
A szerelemben fontos számára a gyengédség, adni és kapni is szeret egyaránt. Nem a szexualitás a meghatározó kapcsolataiban, inkább az érzelmekre épít. Sokat csalódik, amire megtalálja az Igazit, de onnantól kezdve teljes lesz az élete.
Illik hozzá: Búzavirág, Bazsarózsa, Pipacs, Napraforgó, Rózsa

Rózsa

Ha a születésnapod: 9., 18. vagy 27.

A Rózsa nagyon heves természetű, hamar felpaprikázza magát. Mivel előbb nyitja ki a száját, mint gondolkodik, sokszor keveredik kellemetlen helyzetbe. A családja szent számára, szerettei abszolút számíthatnak rá. Komoly erkölcsi rendszere van, sokszor megítél másokat, pedig ő sem hibátlan. Célokat tűz ki maga elé rövid és hosszú távon, s egytől egyig meg is valósítja őket.
A szerelemben nem túl kitartó, nincsenek hosszú kapcsolatai. Lételeme az erotika, szenvedélyes, heves és fékezhetetlen. Nem túl óvatos, a kezdeti fellángoláskor szinte mindenét odaadja a szerelemének, s ő is ezt várja el viszont.
Illik hozzá: Pipaccsal, Boldogasszony papucsa

betöltés...