Egy lány egyedülálló anyajeggyel született a teste közepén. Felfedezték, hogy ő a saját ikertestvére

Mikor Taylor Muhl megszületett, volt egy furcsa vörös folt a hasán és az orvosok azt mondták neki, ez csak egy anyajegy.Sok betegségen ment keresztül, de most már végre tudja, hogy miért – és mi az oka a furcsa anyajegynek.

Taylor Muhl természetes úton született, az édesanyja otthon szülte őt meg. Azonnal feltűnt, hogy a hasán egy furcsa anyajegyszerű kinövés van.

https://instagram.com/p/BcgIIn9BBPV/?utm_source=ig_embed

A nővérek azt mondták, hogy a folt majd magától eltűnik, de sajnos ez egyáltalán nem így volt. Taylor tini korában több betegségen is átesett. Sokszor erős fejfájással küzdött és visszatérő orrmelléküreg gyulladása is volt.

Az orvosok nem találták ennek okát és senki sem tudta megmondani, miért viselkedik így a teste.

A DNS-ben van a válasz

Mindez 20 éves koráig tartott, ekkor találták meg az orvosok betegségeinek okát. Egy DNS tesztet végeztek el nála és ekkor látták, hogy különböző DNS részeket tartalmaz az örökítőanyag a sejtjeiben.

Az édesanyja természetes szülést akart és ezért nem is készült a babáról ultrahang felvétel. Ezért nem is tudta, mi történik a terhesség alatt a magzattal.

https://instagram.com/p/Bc0y6qCBOmn/?utm_source=ig_embed

Taylor édesanyjának ugyanis ikerterhessége volt, de a terhesség alatt Taylor és az ikertestvér sejtjei egybeolvadtak.

Ezt a jelenséget kimérának nevezi a biológia – akkor fordul elő amikor két egypetéjű iker egy magzattá alakul.

Mikor ezt felfedezték, Taylor megtudta, hogy dupla DNS mintázata van és ugyanez érvényes az immunrendszerére és az érrendszerre is.  A hasán lévő piros folt pedig nem anyajegy, hanem egy másik bőrtípus.

A lenti filmben hallhatod, amint Taylor erről a furcsa helyzetről beszél. Egyszerűen hihetetlen, mikre képes a természet!

betöltés...