Mi a 40 év feletti nők titka? – 10 ok, amiért vonzók a 40 év feletti nők!

Létezhet korhatár, amikortól a nők vonzereje megnőne?

Mit gondolnak a férfiak a 40 év feletti nőkről?

Vannak nők, akik 40 év felett is vonzzák a férfiakat, és vannak, akik túl öregnek érzik magukat.

Aligha létezik olyan nő, aki ne figyelné magán a változás jeleit, mint megjelenő szarkalábak, itt-ott egy pici ránc. Elgondolkodunk, vajon vonzók vagyunk-e még.

Butaság!

Látjuk, talán egyre inkább fel is figyelünk rá, hogy a tini lányok milyen miniszoknyát viselnek, hogyan sminkelik magukat, és ez mennyire megmozgatja az idősebb férfiakat. Gyakran a nők önbecsülése ekkor összeomlik.

Pedig az élet most kezdődik!

Nagyon sok nő érzi kifejezetten boldognak magát 40 év felett. Kicsattanó önbizalom, szuper vonzerő, és el sem tudnának maguknak szebb életszakaszt képzelni.

Vajon mi állhat e mögött?

Sokan szeretnék megfejteni, mi a titka a 40 év feletti vonzerőnek.

Most mutatunk 10 okot!

1.Tudja,ki kell neki

Negyvenen túl a nő már pontosan tudja, mit várhat a szépfiúktól, és mi az, amire valójában szüksége van. Az élettapasztalat sokat segít a kiválasztásnál. Hiszen mindig a nő választ.

2.Tudja, ki nem tesz jót vele

Ez az a kor, amikor képes elhatározni és változtatni az addig életén, párkapcsolatán. Kilép a bizonytalanból. Nem pazarolja tovább az idejét olyas valakire, aki nem való hozzá. Nincsenek többet álmatlan és átsírt éjszakák.

3. Irány a nagy betűs élet

A hercegnő életszakasznak vége. Eljön az igazi valóság, ami realitásokkal van tele és nem álmodozással.

4. Álmok megvalósítása

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne élvezze ki. Ekkor sokkal nagyobb a hajlandóság belevágni új dolgokba, esetleg munkahelyet váltani vagy saját vállalkozást indítani.

5. Nem akar a gondolatokban olvasni

40 felett a nők nem szeretik a félrebeszélést, és nem is tűrik el. Vajon most mire gondolhat? Mi jár a fejében? Ilyen kérdések már nem kergetik az őrületbe. A gondolatokban olvasás bizonytalanságot szül, és ekkor már a biztonság a fontos.

6. Korábbi botlások érdektelensége

A férfiaknak nem kell korábbi „vétkeiket” bevallaniuk, mert már nem ez az érdekes.

7. Elszórakoztatja magát

40 év felett a nők csak azért nem ülnek végig például egy focimeccset, és ugrálják körül párjukat, hogy vele legyenek. Találnak maguknak más kreatív elfoglaltságot, akár ekkorra időzítik a barátnőkkel való találkozást.

8. Tud viselkedni

Harsány nevetés az étteremben vagy szórakozóhelyen? Ez már a múlté. Nem érzik feszélyezve magukat a férfiak mellettük.

9.Egyedül megy shoppingolni

A férfiak esetében ez sokkal élvezetesebb, mintha végig kellene próbálniuk partnerükkel az összes ruhát. 10 változatból úgyis egy , vagy egy sem lesz megfelelő. A férfiak hálásak, ha ettől megkímélik őket.

10. Intenzívebb sze.xuális élet

A férfiak libidója már 20 éves kortól elkezd emelkedni. A nőknél ekkor éri el a felső határt, de még emelkedik. Eddig minden csak előjáték volt. Most kezdődik az igazi élvezet.

betöltés...