Hatékony gyógyital nőknek – Ideális a fogyásért, szép bőrért és kevesebb narancsbőrért!

A lenmag nagyon sok vitamint, ásványi anyagot, fontos zsírsavakat, és a megfelelő bélműködéshez nélkülözhetetlen rostokat tartalmaz. Rendszeres és megfelelő fogyasztása által hatékonyan kitisztíthatjuk szervezetünkből a nap mint nap felgyülemlő méreganyagokat.

A lenmag csökkenti a vércukorszintet és mérsékeli az étvágyat. Amellett, hogy tisztítja a bélcsatornát, segíti a szükséges tápanyagok felszívódását, és biztosítja a szervezet számára szükséges lecitinmennyiséget.

A benne található zsírsavak serkentik a zsírsejtek működését, és megakadályozzák a felesleges zsír lerakódását.

A picinyke mag ideális azok számára, akik fogyni szeretnének: segít elérni és megtartani az ideális testsúlyt. A lenmagból készült főzet, vagyis a lenmagtea az egyik legjobb formája, hogy kihasználjuk a magban rejlő értékes tulajdonságokat. Segítségével könnyen fogyhatunk, és elkerülhetjük a yo-yo effektust, vagyis megszabadulhatunk az újra felkúszó kilóktól. A lenmagtea azoknak is ajánlott, akik gyomorhuruttal, gyomorgyulladással, fekéllyel vagy aranyérrel küzdenek.

Hozzávalók: 3 evőkanál lenmag, 1 liter víz

Elkészítés: Adjuk hozzá a 3 kanál lenmagot az egy liter forrásban levő vízhez. Jobb, ha már este elkészítjük a keveréket, és csak másnap reggel fogyasztjuk, így jobban kiáznak belőle az értékes tápanyagok. Tárolhatjuk termoszban is, vagy egy edényben, melyet fedővel fedjünk le. Reggel sűrűbb folyadékot kapunk, ezt szűrjük le, és élvezzük a hatását.

Hogyan fogyasszuk?

Egyszerre 150 ml-t igyunk meg belőle leginkább fél órával a fő étkezések előtt, de naponta 3-4 alkalommal fogyaszthatjuk. Mindig készítsük el este, így frissen fogyaszthatjuk másnap. A kúra tíz napig tart, majd tíz nap szünetet kell beiktatni. Addig ismételhetjük a kezelést, míg elérjük a kívánt hatást, de közben sok vizet is fogyasszunk.

Fogyasztása által a bőr állaga, színe és minősége is javul, a leadott kilók után pedig megőrzi rugalmasságát.

betöltés...