Látványos különbségek férfiak és nők között!

Vannak dolgok, melyeket automatikusan másképp gondolunk, másképp intézünk. Ettől szép a férfi és a női nem! Ám akadnak olyan helyzetek, amelyek szinte mindig ugyanazon forgatókönyv alapján mennek végbe!

Számítógép

A nők főképernyője többnyire tele van mindenféle feleslegesnek tűnő kacattal. Emlékeztetők tömkelege, közös fényképek párjukkall, barátokkal, családi fotók, értelmetlenül szeparált mappák és sok minden más is megtalálható rajta.

Ezzel ellentétben a férfiak főképernyőjén általában csak a legfontosabb ikonok találhatóak meg. Minden más el van rejtve onnan.

Íróasztal

Érdekes módon az íróasztal esetében pont fordítva van a helyzet. A nők asztalán rendezett papírok, sorba rendezett íróeszközök, dísznövény és maximum 1-1 magánéleti fotó található.

Ám a férfiak asztala maga a káoszelmélet. Csavarhúzótól kezdve a meg nem evett szendvicsen át váltóruha és egyéb érdekesség is fellelhető az asztal körül.

Érdekes következtetést vonhatunk le ebből. A nők belül rendezetlenek ( számítógép ) de kifelé, a külvilágnak rendezettséget mutatnak ( íróasztal). A férfiak pedig pont fordítva működnek. A fejükben nagyon is komoly rend van ( számítógép) ám a külvilág felé már nem tudják közvetíteni a letisztult elképzeléseiket ( íróasztal). Érdekes elképzelés, nem? Szerinted van ebben igazság?

Aktivitás a közösségi oldalon

Nem meglepő, hogy általában a nők azok, akik mindig tudnak valakivel chatelni, mindig látnak egy cuki videót, egy szép képet, vagy valamit, amit azonnal el kell küldeni a barátnőjének. Ez így van rendjén. Rengeteg értesítés, játékfelkérés és egyéb esemény várja őt nap, mint nap.

Míg a férfiak esetében általában csak egy-egy értesítés érkezik, s általában az is akkor, mikor az illetőnek születésnapja van. Nem nagyon böngészik sem a saját, sem mások falán. Nem érti miért kell egymás képét like-olni, ezért nem is sűrűn nyomogatja a tetszik gombot.

Fodrász

Ha egy nő elindul a fodrászához, akkor biztosak lehetünk benne, hogy órákig nem hallunk felőle. Először is, mikor odaér, tanácsot kér a fodrászától, hogy melyik fazon vagy szín lenne a legmegfelelőbb. Miután ezt megvitatták kezdődik a kivitelezés. Elég sok időt vesz ez igénybe, de a legtöbb férfi számára nem nagyon látható változás az eddigi frizurához képest. Viszont cserébe sokba került!

Egy férfi esetében ez teljesen másképp működik. 10-ből 9-szer ugyanazt a frizurát vágatja, ez nem vesz igénybe sok időt, és nincs kedve mindeközben senkivel sem beszélgetni. Odamegy, levágják, fizet, távozik. Ennyi!

Öltözködés

Óvakodj a nőktől, ha rossz hangulatban vannak. Ilyenkor mindent nagyon borúsan látnak, még a ruhatárukat is. Bal lábbal indított napok esetén biztosan nem találnak egy ruhadarabot sem amit szívesen felvennének, aminek természetesen az oka az, hogy nincs egy göncük sem! Ezt képesek akkor is kijelenteni, amikor rogyásig van a szekrény ruhával.

A férfiak ebből sem csinálnak ügyet. Minimális mennyiségű ruhával képesek napokig, hetekig boldogan létezni.

Kinek hol a helye az ágyban?

A nő akármelyik oldalon is alszik, nagy valószínűséggel az ágy minimum 70\%-át igénybe veszi. Természetesen az elalvás pillanatában még kedvesen összebújva, békésen pihenünk, de reggelre a férfi általában félig letaszítva találja magát az ágyról, így jobban teszi, ha kihúzódik a szélére.

Szakítás

A nők kezdetben rosszul viselik a szakítást. Rengeteget sírnak, nem tudják mit kezdjenek magukkal. Később aztán az evésben lelnek boldogságra, sok édesség elfogyasztása közben jobb kedvre derülnek, s már egyre többször ki is mozdulnak otthonról. A barátok segítségével 1 hónap alatt már egészen jól túl teszik magukat a szakításon.

A férfiak azonban sokszor másképp cselekszenek. Szakítanak párjukkal, s úgy érzik fellélegeztek. Majd egy kis idő elteltével elbizonytalanodnak, vajon jól döntöttek-e? Végül pedig rájönnek mekkora hibát követtek el, de akkorra már csak a siránkozás marad.

betöltés...