Ez a fiú 10 évesen már az egyetemen tanult. Nézd meg hogy néz ki 26 évesen!

Tehetséges gyereknek nevezni Greg Smith-t nem elegendő. Hiszen ha valaki az elemi iskolát 1 év alatt járja ki, és 7 éves korára végez a középiskolával is, az nem más, mint egy zseni. 10 éves korában már az egyetemen tanult haladó szintű fizikát, francia nyelvet és számítástechnikát.

Ma Greg már 26 éves. Oprah: Where Are They Now? műsorában beszélt életéről, amelyben elmondta, hogy természetesen neki is furcsa volt, hogy ilyen gyorsan fel kell nőnie, és hogy ennyire fiatal volt osztálytársai között. Ennek ellenére még sem közösítették ki.

“Az egyetemen nagyon sok barátra szert tettem, akikkel jól éreztem magam” – közölte, hozzátéve, hogy azért a korosztályából is vannak barátai, akikkel együtt sportol, vagy szórakozik.

A ma már érett fiatalembert a 90-es években az amerikai sajtó szinte szétszedte, még David Letterman Late Show-jában is szerepelt. Emiatt sokan fel is ismerték az utcán.

Greg-et azóta öt alkalommal jelölték béke Nobel-díjra, hiszen kiemelten foglalkozik a gyerekek jogaival, és több jótékonysági kampány támogatója is.

Ami a szakmai életét illeti, Greg jelenleg posztdoktori kutató a Mount Sinai kórházban, sztochasztikával foglalkozik a génkifejeződésre lebontva. A cél, hogy kifejlesszenek egy rákellenes gyógyszert, amire Greg szerint, még az ő életében sor kerülhet.

betöltés...