Azt mondta a feleségének, hogy el akarja hagyni egy 23 éves fiatal lányért. Hogy, mit válaszolt az asszony? Irigylésre méltó!

Az alábbi történet arról szól, hogy milyen érzés, amikor rájövünk, hogy a férjünk másra, jobbra, szebbre, fiatalabbra vágyik. Mit tehetünk, ha “a szomszéd fűje mindig zöldebb”?

Egy férfi egy ideje nem volt boldog a házasságában, úgy érezte már nem jelent számára örömet ez a kapcsolat, és a felesége is megváltozott.

“50 év házasság után egy nap szembeültem a feleségemmel, és arra kértem nézzem rá, mert valami fontosat szeretnék mondani neki. “Ötven évvel ezelőtt egy kis házban laktunk, egy kihúzható kanapén aludtunk, használt autónk volt, és fekete-fehér tévét néztünk. De ezzel a kevéske vagyonommal is sikerült megnyernem egy 23 éves lány szívét. Ma dollármillióim vannak, luxus autóból szállunk ki s be, a hatalmas francia ágyból nézhetjük a drága tévét. És most egy 73 éves asszonnyal alszom mégis együtt. Úgy tűnik, te nem sokat lelkesedéssel vagy ebbe a kapcsolatba”-mondtam.

A feleségem egy nagyon okos és értelmes nő, és ezt válaszolta:

“Keress egy 23 éves lányt, lakj egy olcsó házban, járj rossz kocsival, és aludj egy kihúzható kanapén”.

Rájöttem, a női logika annyira lehengerlő. Ha ő nem lett volna mellettem, nem támogatott volna, nem segítette volna a fejlődésem, talán most nem így élnénk.

betöltés...