Ez a lány évek óta egy műanyag tálban éli az életet. Senki sem tudja milyen betegségben szenved!

A nigériai Rahma Haruna látszólag kortalan, legalábbis nem sok eséllyel tudnánk megállapítani, hogy hány éves. A test nélkül született lány egész életét egy műanyag mosdótálban töltötte. Hogyan lehet így egyáltalán élni?

Rahma végtagjai 6 hónapos kora óta egyáltalán nem fejlődtek. A családja elfogadta ezt az állapotot, de a betegségének pontos okát azóta sem ismerik. Pénzük ugyanis nem volt arra, hogy komoly orvosi vizsgálatokat végezzenek. Az ottani hitrendszer szerint minden bizonnyal egy dzsin küldött rá végzetes átkot, azért kell így éljen.

Hihetetlenül furcsa élete ellenére Rahma boldog, mosolygós, és tele van álmokkal. Tervei között szerepel, hogy egyszer vállalkozó legyen belőle, szeretne egy saját zöldségüzletet. A családja mindent megtesz azért, hogy a lány semmibe se szenvedjen hiányt. Állandóan ott van valaki mellette, és mindenben segítik.

Hogy könnyebben tudják szállítani egyik helyről a másikra, a lány egy mosdótálban tölti az életét. Öccse, Fahad a legnagyobb segítsége a fiatal lánynak, egész nap ott van mellette, és mindenben segíti. Rahma, többi családtagjához hasonlóan eddig koldulásból élt, abból a kis pénzből tartották fenn magukat, amivel megszánták az emberek.

Jótevőiknek köszönhetően Rahma nemrég egy kerekesszéket kapott ajándékba, így most már sokkal könnyebben el tudják juttatni egyik helyről a másikra. Ez számára, de az öccsének is nagy boldogságot jelent. Reméljük, hogy egyszer minden vágya teljesül ennek a mosolygószemű, optimista lánynak.

betöltés...