Zalatnay Sarolta elárulta, miért nem lehetett soha gyereke!

Szívszorító titkot osztott meg Joshi Bharat műsorában.

Zalatnay Sarolta életéről bármit mondhatunk, csak azt nem, hogy unalmas lett volna. A 70 éves énekesnő életében kimagasló sikerek és mély fájdalmak egyaránt jelen voltak, nemrég pedig Joshi Bharat műsorában beszélt az őt ért drámákról.

A 70 éves énekesnő sok mindenről beszélt a Fem3 Café Joshi, a legjobb barát című műsorában, többek között arról is, hogy egy tucatszor próbálta meg a beültetést, ám mindig kudarcot vallott, ekkor jött az örökbefogadás ötlete, így érkezett az életébe lánya, Niki, akit rajongásig szeret.

“Tizenkétszer próbálkoztam beültetéssel, hogy legyen babám. A tizenkettedik alkalommal azt mondta az orvos, hogy nem kellene tovább csinálnunk, mert hormonálisan és még sok szempontból megvisel ez a procedúra, a lelki oldalról nem is beszélve…

Annyira magamba zuhantam, akkor még nem úgy gondolkodtam, hogy van egy csodálatos életem, amiben ott van anyu, és van egy csodálatos lehetőségem, a zene, amiben ki tudok teljesedni, és amiben mindent megkapok, amit lehet. Elkezdtem rágni magamat, hogy elrontottam, mert nem akartam korábban a gyereket, és most mi lesz velem. Sőt, odáig jutottam ezzel, hogy – még a rák előtt – meg is kellett, hogy műtsenek, mert méhen kívüli terhességem volt.” – mondta Zalatnay Joshi Bharat műsorában.

Az anyai örömöket azonban Nikivel sikerült megélni. Ugyan lánya már nincs mellette, jelenleg Londonban él, kapcsolatuk még mindig erős. Zalatnaynak nemrég azt is el kellett fogadnia, hogy lánya lesz.bikus és egy színesbőrű nővel él együtt, akinek ráadásul gyerekei is vannak.

betöltés...