Mit látsz meg elsőre a képen: az almát, az arcot vagy az olvasó embert? A válasz sokat elárul a személyiségedről!

Mit látsz első ránézésre ezen a képen? A válasz sokat elárul a személyiségedről!

A személyiségtesztek szinte mindenkit lázba hoznak, mert az emberekben van egy eredendő kíváncsiság magukkal szemben, sokan tudni szeretnék, hogy bizonyos szituációkban hogyan viselkednének, miként reagálnának.

Ezt a célt szolgálja az alábbi ábra is. Annyit kell tenni, hogy első ránézésre megmondjuk mit látunk. Mi jelent meg a szemed előtt? Az almafa, az ágak koronájába rejtett férfi arc, vagy a személy, aki olvas?

Nézzük, hogy melyik milyen jelentőséggel bír!

A. Az almafa

Kreatív és kíváncsi vagy. Mindig hallgatsz a megérzéseidre, és minden pillanatot átélsz. Az egész világ számodra egy titkokkal teli könyv, és alig várod, hogy minden részletet elolvass belőle. Imádod a felfedezéseket, a kalandokat, az adrenalint, szeretsz új dolgokkal kísérletezni. Hiszel magadban, szeretetet, kedvességet árasztasz magadból.

B. Az arc

Optimista és könnyen alkalmazkodó típus vagy. Úgy véled, hogy nincs olyan probléma, amit ne tudnál megoldani, főként ha beveted a mosolyodat is. Mindig félig tele van a pohár, így látod a dolgokat. Egy jótanács: nem árt, ha kissé elemzed a helyzetet, mielőtt fejest ugranál valamibe.

C. Az olvasó ember

Realista vagy. Nagyon odafigyelsz a részletekre, szereted, ha minden a terv szerint alakul. Bízol magadban, és tisztában vagy az erőségeiddel. A barátaid gyakran kérnek tanácsot tőled, mert tudják, hogy számíthatnak rád, főként vészhelyzetben. A legfontosabb dolog, hogy minden legyen előre megtervezve, kiszámítva.

betöltés...