10 emberi viselkedés, amiket ha ismersz, mindenki nyitott könyv lesz a számodra!

Biztosan elgondolkodtál már azon, milyen lehet mások gondolataiban olvasni. Ha erre nem is vagyunk képesek, az emberek apró gesztusait, testtartásait és az arcmimikát elemezve rengeteg mindent kiolvashatunk azzal kapcsolatban, hogy a másik igazat mond-e nekünk, érdeklődik-e irántunk, vagy megbízhatunk-e benne. Hihetetlen de tényleg így van: apró eltérések más és mást dolgot jelenthetnek! Ezek az információk nagyon fontosak egy első találkozás, tárgyalás, randi alkalmával.

1. Szemek behunyása

Rejtőzködés a külvilág elől. Nem azt jelenti, hogy fél tőled, pont ellenkezőleg: valószínűleg meg akar szabadulni tőled, mert un téged.

2. Száj eltakarása

Néhány ujj, a tenyér vagy ököl a száj előtt azt mutatja, hogy a partner ügyel arra, hogy ne mondjon ki olyan dolgokat, amelyeket nem szeretne megosztani velünk.

3. Szemüveg szárának rágása

Aggódást jelent. A ceruza, toll rágása is hasonló dolgot jelez.

4. Arc előtérbe helyezése

Általában ezt akkor használják a nők, amikor tetszik nekik a férfi.

5. Dörzsöli az állát

Erős gondolkodásra utal, épp egy fontos döntést készül meghozni.

6. Karba tett kezek.

Ez egy nagyon gyakran használt testtartás. Nem csoda – ez a kényelmes helyzet lehetőséget teremt arra, hogy elzárjuk magunkat másoktól. Gyakran jelenti azt is, hogy valakit valami (vagy valaki) rettentően bosszant.

7. “Kipakolás”

Ha egy nőnek tetszik egy férfi, a lehető legjobb formáját akarja hozni – kihúzza magát, előre tolja a kebleit, keresztbe rakja a lábait. Az összekulcsolt és leeresztett kezek is a nagyfokú érdeklődés jeleit mutatják.

8. Dörzsöli a kezét

Általában reménykedést, egy dologhoz való pozitív hozzáállást jelenti.

9. A “kesztyű” kézfogás

Ha valaki így fog veled kezet, az bizalmat sugároz.

10. Kézfogás és érintés

A szabad kézzel megérintett felkar, könyök, hát azt jelenti, hogy a partner részéről hiányzik a kommunikáció.

betöltés...