Szerinted melyik kép készült 10 évvel ezelőtt és melyik most?

A most 29 éves Wendy Joseph és 30 éves barátja, Dan Hennessey több mint tíz éve, 2007-ben jöttek össze, azóta pedig, állításuk szerint ugyanúgy szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején.

A szerelmüket megünnepelendő posztoltak is egy képet Instára, amely még a randizós időszakban készült róluk, de ahogy az a látványos fogyásokat, hízásokat, átalakulásokat ábrázoló fényképeknél lenni szokott, az “előttét” egy “utánával” is felturbózták.

Mi a megszokott élethelyzet ilyen esetekben?

Az ember általában exkuzálja magát, amiért felszedett pár kilót az évek alatt, vagy rávilágít a tényre, hogy a harmincas évei derekán senki sem olyan szép és hamvas, mint tizenévesen. Na, ezekre nem volt szüksége Wendynek is Dannek.

10 év alatt ugyanis nemcsak megváltoztak, hanem úgy festenek, mintha mindvégig visszafelé haladtak volna az időben.

A titok pedig a következő (szerintük): Wendy leszokott a haja kiegyenesíttetéséről és arról, hogy állandóan az arcába fésülje, Dan pedig nem borotválkozik, holott tinédzserként heti egyszer legalább megtette.

Emellett mindketten személyi edzőnek álltak (pedig állítólag Dan mindig is szerette Wendy husibb alkatát), odafigyelnek az étkezésükre és egymásra. Ennyi.

.

Az internet persze totál kiakadt a látottakon: nem akarják elhinni, hogy tényleg ők vannak mindkét fotón, vagy azt gondolják róluk, hogy visszafelé öregszenek. Egyikre sincs nagy esély, de az biztos, hogy hatalmas motiváló erővel szolgálhatnak mások számára.

betöltés...