Harry herceg képtelen visszafogni magát. Ez a fotó berámázott családi ereklye lesz!

Semmi kétség afelől, hogy a Sussexi hercegi pár között izzik a szerelem. A legapróbb gesztusok is elárulják, mennyire odavannak egymásért, és ezt a nyilvánosság előtt sem leplezik. Bár a protokoll miatt kénytelenek visszafogni magukat, mégis akadnak alkalmak, amikor elszalad velük a ló. Legutóbb Harry herceg követett el valamit, amit sosem tud majd lemosni magáról!

Konkrétan, a házaspár ausztráliai turnéján történt, amikor Sydneyben, a repülőre való felszállás közben, Harry herceg diszkréten a felesége hátsójára csúsztatta a kezét. Eredetileg az uralkodó tenyere a hercegné derekán pihent, de nem tétovázott sokat, hanem szépen lejjebb vándorolt, hogy megmustrálja a domborulatokat.

Harry minden bizonnyal azt gondolta, már kilépett a lesifotósok látószögéből, ám tévedett. Azok rögtön lecsaptak, a nem épp ártatlanságról tanúskodó fotók pedig belepték a világhálót.

Az eseményből könnyen lehetett volna botrány, hisz a média a legapróbb ballépésből is képes elefántot csinálni, de ezúttal a kritikák helyett a Sussexi hercegi pár újabb piros pontot szerzett. Úgy tűnik, a közönségnek tetszik, ahogy a házaspár folyton megszegi a királyi protokollt, és a szigorú etikett helyett a hétköznapi ember szintjén viselkedik. Nyitottságuk és közvetlenségük talán azért is nyer elfogadást, mert hatodikként Harry viszonylag távol áll a trónörökléstől, ugyanakkor nemsokára apa lesz, ami duplán is meglágyítja a rajongók szívét.

A herceg gesztusa egyébről is árulkodik. A királyi család nem is oly régi „fekete báránya” cseppet sem veszített a rosszcsontságából, mindössze megtanulta kezelni azt a nyilvánosság előtt – kivéve, amikor éppen nem tudja visszafogni magát.

„Azt hiszem, Harry be fogja keretezni ezt a fényképet!” – írta egy rajongó az egyik közösségi oldalon, a szóban forgó fotó alá.

Harry herceg és Meghan hercegné október 31-én zárta a 16 napig tartó körútját, ami alatt bejárta Ausztráliát, Új-Zélandot és Fijit. Egy nappal később már otthonuk kényelmét élvezhették.

betöltés...