Kemény, punk lánynak adja magát, de ha megnézed más ruhában ki fogsz akadni. Az átváltozás, amitől leesett az állunk!

A legtöbb ember idegenkedik az agyontetovált, sok piercinges, fülbevalós járókelőktől. Ha megjelenik egy ilyen alak az utcán egészen biztosan, főleg a kisebb városokban, beszéd tárgyát képezi. Megfordulnak utána az utcán, kibeszélik és sokszor ki is kerülik.

A másság és különlegesség fura reakciókat tud kiváltani. A punk öltözet és stílus már önmagában is figyelemfelkeltő, hát még ha az számos piercing-el társul. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan lesz egy fiatal punk lányból csodaszép, stílusos nő. Hogyan változik meg az emberek véleménye, és lesznek sokkal nyitottabbak. Ennyit számítana a kirívó stílus?

A 28 éves Mel Wildmant egy, a BBC televíziós csatorna által elindított tesztelésen vett részt, melynek célja az volt, hogy megnézzék, hogyan reagálnak az emberek az utcán egy nagyon punk lány láttán. És hogyan fogadják ugyanazt a lányt piercingek nélkül. Mit szólnak hozzá, ha már eltűnik a felborotvált rózsaszín haja, és normális ruhát adnak rá.

Az eredmény döbbenetes volt. A lány barátai és közeli ismerősei csodálattal beszéltek róla, nem gondolták, hogy bevállalja ezt az átváltozást, és igazán elcsodálkoztak, hogy milyen hamupipőke lett a punk lányból.

Nézd meg a videót, amitől nekünk szinte leesett az állunk! Ha tetszett az átváltozás oszd meg barátaiddal is!

betöltés...