Ápolónők titkos trükkjei, most neked is elárulom őket!

Az ápolók néhány ügyes trükkje kisebb sérülések esetén otthon is jól jöhet. Ez a 8 tipp esetleg segít.

orrdugulás

Mindenki ismeri a rémes sziszegő légzést, ha az orr szellőzőnyílása akkora, mint egy tű foka. Gyors orvosság ha fogkrémet dörzsölsz az orrod alá. Ha az orr már fáj, akkor először zsíros krémet kenj rá.

kisebb sebek

Kis sebek és vágások, bezárására tökéletes egy csepp pillanatragasztó. Ne aggódj, mert az Egyesült Államokban a pillanatragasztó hivatalosan 1998 óta használatos sebragasztásra. Ez a technika a legalkalmasabb kis bemetszéseknél. Nagy sebek esetén mindig orvoshoz fordulj!

orrvérzés

Orrvérzéskor segít a tampon, nem vicc! A tampont a felére kell csökkenteni, és bedugni az orrba. A legjobb vérszívó anyag, nem véletlenül.

foltok eltávolítására

Foltokat, nem számít, hány évesek, ki lehet tisztítani a hidrogén-peroxiddal. De vigyázz a színes textíliákkal.

Sómentes Fűszerezés

Tanulmányok szerint az emberek többsége túl sok sót fogyaszt. Ez egészségtelen. Annak érdekében, hogy az élelmiszernek legyen valami erősebb íze, a sót frissen facsart citromlével helyettesítsd. De a túl kevés só is egészségtelen. Napi 3-6 gramm biztonságos.

kenő filmek

Makacs zsír eltávolítása a kézről borotvakrémmel a legegyszerűbb.

megszabadulni a szagoktól

A kellemetlen szagokat lehet semlegesíteni kávézaccal.

ragasztott haj

Ragasztott Hair lehet egyenlíteni az alkoholt. Tegyen néhány csepp belőle, hogy az érintett terület és finoman dörzsöljük. Az alkohol oldja a makacs szennyeződéseket, akkor is, ha szigorúan szaga.

betöltés...