19 hátborzongatóan fura dolog, amit gyerekek mondtak

Szellemeket látnak, képzeletbeli barátaiktól tanulnak dolgokat, és előre megjósolják valakinek a halálát.

A gyerekek néha mondanak érdekes dolgokat. Amitől feláll az ember hátán a szőr. Szó szerint. A Buzzfeed olvasók összegyűjtöttek néhány gyöngyszemet.

1. Ennek a kisfiúnak ördögűző kellene

Egy nyári táborban dolgoztam, és egy nap olyat játszottam az egyik kisfiúval, hogy különböző helyekről rám ugrott. Mondtam nekik, hogy “Hé, vigyázz, ha megölsz, nem tudok játszani veled!” Mire ő mélyen a szemembe nézett: – Te nem, de én tudok játszani veled.

2. Egy szülő életének legfélelmetesebb pillanata

Arra ébredtem éjszaka, hogy a hároméves kisfiam mellettem fekszik. Megkérdeztem tőle, hogy került ide, mire azt felelte, hogy azért jött, mert meg akar védeni a “fényszemektől”, amik alvás közben figyelnek.

3. Ez a kislány megérdemli, hogy horrorfilmben szerepeljen

Egy barátomék kislányára felügyeltem, és csak ketten voltunk otthon. A kiscsaj körülnézett, majd a fülembe súgta: – Nem vagyunk egyedül a házban.

4. Paranormális gyerek

Az anyám vigyázott a lányomra, mikor orvoshoz kellett mennem. A gyerek megszólalt: – Jaj, ne! Nagyi! Anya ma már nem jön haza. Egy nagyon, nagyon súlyos balesete volt. Nem tud értünk jönni. – És tényleg, abban a pillanatban ért baleset, majdnem ottmaradtam. A családot még nem értesítették, nem tudhatott róla.

5. Megelevenedett kopogó szellem

Gyerekre vigyáztam, és nem tudtam, hogy kell kikapcsolni a tévét, hagytam, hogy hangyásra váltson. A négy éves unokatesóm meredten bámulta, majd megszólalt: – Látom a szörnyet.

6. Újjászületés

A húgom, Hailey napra pontosan két hónappal a dédnagymamánk halála után született. Egy reggel felébredt, és közölte, hogy ma van a kilencvenötödik születésnapja. Amikor próbáltuk meggyőzni arról, hogy szó sincs róla, sírni kezdett, és azt mondta, hogy az igazi neve Irene (a dédi neve), nem pedig Hailey. Egész nap ezt hajtogatta. Másnap nem emlékezett semmire.

7. Ijesztő előérzet

Vidámparkba mentem a kis unokatesómmal. Útközben megszólalt: – Ma van a halálod napja.

8. Hatodik érzék

A unokatesóm azt mondta, hogy a képzeletbeli barátja, Chucky arra utasította, hogy ölje meg az apját. Kiderült, hogy a kertjükben volt egy úszómedence, amit feltöltöttek és befedtek, miután a ház utolsó tulajdonosa öngyilkos lett. A pasast Chuynak hívták, de ezt a kiskölök nem tudta kiejteni, így Chuckynak nevezte el.

9. A jövő orvosa

Egy szünidei kirándulás alatt hajózni mentünk, és a négyéves unokatesóm odabújt hozzám, és a fülembe súgta: – Orvos akarok lenni, és végignézni, hogyan halnak meg a gyerekek.

10. Váratlan kérdés

Az éjszaka közepén a kishúgom hozzám fordult, és megkérdezte: – Te nem hallod őket? – Szerintem tök csönd volt a szobában.

11. Stephen King is megirigyelné

A fiam mesélt nekem egy kékes bőrű, kopasz, feketeszemű halott nőről, aki a régi lakásunkban lakott. Azt állította, hogy a nő követett bennünket, és a kocsiba is be akart szállni, de nem fért be, ezért szomorúan integetett utánunk.

12. Halálos bújócska

Egy kétéves kisfiúra vigyáztam, és építőkockákkal játszottunk. Kacagott, aztán hirtelen hozzám fordult: – Szétlövöm az agyadat. – Utána bújócskáztunk, és rettegtem, hogy megtalál.

13. Az ördög gyermeke

A hároméves fiammal sétáltunk egy zsúfolt plázában. Szeret köszönni mindenkinek. – Szia! Szia! Neked is szia! – mondta a szembejövőknek. Aztán egyszer csak megtorpant, rámutatott egy férfira, és közölte: – Meghalsz. – Aztán szépen köszöngetett tovább, mintha mi sem történt volna.

14. Szellemes találkozó

Egy kisgyerekre vigyázok, aki most tanul beszélni. Amikor átmentünk a temetőn, ami mindennapos dolog, a kicsi a sírok felé mutatott és kiabálni kezdett: – Emberek! Nézd! Emberek!

15. Megérzés

Amikor kicsi voltam, rámutattam egy fára a házunk előtt, és közöltem a családdal: – Az a fa meg fog halni. – Senki sem mondott erre semmit, de másnap reggel a fa magától kidőlt, és összenyomta a nagypapám kocsiját.

16. Ilyen ijesztő dalt nem hallott még anyuka

A hároméves kisfiam dudorászott magában, miközben színezett. Hallgatni kezdtem, de ezt a dalt még nem hallottam soha. Megkérdeztem tőle, hol tanulta, mire ezt mondta: – A szobámban az a néni énekelte nekem.

17. Na nem…

A húgom sokat beszélt a képzeletbeli barátjáról: – Leül az ágyamra, és várja az anyukáját. Nem mehet egyedül haza a karja miatt. – Megkérdeztem tőle, hogy mi történt a kisfiú karjával. A húgom folytatta: – Az anyukája elütötte, miközben krétával rajzolt. Ezért sír szegény mindig, nem szeret halott lenni.

18. Rémületes lakótárs

Négyéves lehettem, amikor az anyukám a fürdőszobában talált rám, a Barbie babáim meg a kádban lebegtek, arccal lefelé. Amikor megkérdezte, mit művelek, elmeséltem neki, hogy a ruhásszekrényben lakó férfi azt mondta, hogy ha nem teszem meg, akkor én fogom a kádban arccal lefelé lebegni.

19. Ők igen

Autista gyerekekkel dolgozom. Az egyik megszólalt: – Látnak bennünket, de mi nem látjuk őket.

Neked is van ilyen történeted? Oszd meg kommentben!

betöltés...