8 jel, hogy a „nagy Ő” van melletted

Állandóan azt hallani, hogy az igazi egyszer betoppan az életedbe. Te pedig majd érezni fogod, hogy ő lesz az, akivel le akarod élni a hátralévő napjaidat. Ez mind szépen és jól hangzik, csupán egyetlen bökkenő van. Mégis honnan fogod tudni, hogy az a valaki az, akire vártál? Íme, néhány gyakorlati jel, amiből tudod, hogy megvan a „nagy Ő”!

1. Tudod, hogy mi az, amivel boldoggá teheted a partnered

Mindenki különbözik, ezért mindenkinek más okoz örömöt és más teszi boldoggá. Van, akit egy forró reggeli kávé vagy éppen egy együttlét. A lényeg, hogy tudd mi az az apróság, amivel boldoggá teheted a párod.

2. Veszekedtek, de szépen és előremutatóan

Az összezörrenések minden emberi kapcsolatban benne vannak, így a párkapcsolatban is. Az viszont, hogy miként történik egy-egy ilyen folyamat nem mindegy. Sőt, szinte rögtön látni lehet egy veszekedésből, hogy mennyire tudtok higgadtan, káromkodás és üvöltözés nélkül megoldani egy problémát. A cél nem a másik megsértése, hanem a nézeteltérés jövőbemutató megoldása.

4. Sok mindenben különböztök, de a fontos dolgokban egy oldalon álltok

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást, ami valójában igaz is. A probléma csak az, hogy két teljesen különböző ember hosszútávon nem fog együtt maradni. Az izgalom fenntartása érdekében kell, hogy ötletekben vagy hobbiban különbözzetek, de ha a nézeteitek és terveitek sem egyeznek, akkor baj van. A lényeg, hogy ha a célok és értékrend egyezik, minden rendben van.

5. A család és a barátok rámondják a kapcsolatra az áment

Rengeteg elmélet született már arról, hogy mennyire szükséges a család elfogadása és támogatása egy kapcsolatban. Így is és úgy is vélekednek az emberek, azonban a szakemberek legtöbbje úgy véli, hogy a közeli rokonok és barátok igenje kell. Mindezt azzal támasztják alá, hogy ők sokkal jobban és objektívebben látnak titeket. Nincs tehát elfogultság.

6. Nem félsz a spontán, vad és romantikus együttléteket érzés szerint keverni

Azok párok, akik boldog és hosszú párkapcsolatban vannak, úgy tapasztalják, hogy az intim együttléteket néha megzavarják spontán alkalmakkal is. A kezdeményező fél bármelyik lehet, a lényeg, hogy a változatosság meglegyen.

7. Előrébb helyezed a „mi”-t, mint az „én”-t

A hosszútávon is sikeres és boldog párkapcsolat egyik ismérve, hogy a felek képesek azt előtérbe helyezni, ami kettejüknek fontos és nem az egyénnek. A saját célokat természetesen nem szabad feladni, de össze kell hangolni és van, hogy olykor engedni kell. Ha úgy érzed, hogy tudsz döntéseket hozni a kapcsolatotokat előtérbe helyezve, akkor jó helyen vagy.

8. Hiányzik a partnered, amikor nem vagytok együtt

Kellenek a külön töltött pillanatok, azonban, ha a tested úgy reagál, hogy hiányzik a partnered, akkor tökéletesen rendben van a kapcsolatotok. Ez egy természetes testi és lelki reakció, ami ha megvan, örülj neki!

Ha hasznosnak találtad a cikket, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!

betöltés...