Októberi szerelmi horoszkóp: A Bikák gyönyörű hónapra számíthatnak, a Skorpiók kapcsolata véget érhet

Nem is olyan rossz eddig ez az ősz, igaz? Kellemes, meleg az idő, remekül körülöleli a szerelmeseket. Neked van párod, akivel élvezheted ezt a gyönyörű őszi hangulatot? Ha igen, azért, ha pedig nincs, azért olvasd el az októberi szerelmi horoszkópot!

Kos:
III.21. – IV. 20

Nagyon érzelgős hangulatban vagy, annak ellenére, hogy szabadságvágyad is hatalmas. Ne csodálkozz, ha egy pillanat alatt szerelmessé tudsz válni! Természetesen, a csillagokat is lehozod új felfedezettednek, aki jobban teszi, ha nem hisz el minden szavad, így óvva magát a csalódástól. Nehéz lesz elkerülnöd, hogy ne pukkadjanak ki az újabb meg újabb fellángolásaid, hisz mindig meglátsz egy még szebbet, még jobbat, még vonzóbbat, akinek ismét nehéz ellenállni. Türelmetlenséged nem segíti a „vadászatod”!

Bika:
IV.21. – V.20.

Gyönyörű hónapra számíthatsz! Végtelen szereteteddel olyan csodákat teremthetsz, melyeket szavakban talán el sem lehet mondani. Meglehet neked is furcsa, hisz mindig két lábbal állsz a Földön, a szerelemben a testiségnek van nagy szerepe – most mégis a lélek és a szellem kerülhet előtérbe. Valahol elmaradnak a besértődéssel tarkított játszmák, a birtoklás, a féltékenykedés. Az tesz boldoggá, ha adni tudsz. Érzel, érted szerelmedet. Figyelsz is rá, kérdezel, és valóban érdekel, hogy mi lehet benne a lent a mélyben.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Egyszerre állsz két lábbal a Földön – tisztán átlátod a szerelem körüli történéseket, ugyanakkor hangulataid, érzelmeid nagy lendülettel el is vihetnek. Egyik pillanatban ezt érzed, a másik pillanatban azt, annak ellenére, hogy igyekszel egyensúlyban maradni. Társaddal ismét fellángolhat a szerelem, mely persze más – higgadtabb, nyugodtabb, és pont ezért még értékesebb, mint régen, a kezdetekben. Elkaphat egy végtelen szeretettel teli érzés, mely minden birtokláson túl van – mely szinte angyali!

Rák:
VI.22. – VII.22.

Annak ellenére, hogy most nagyon türelmetlen és szélsőséges lehetsz – szinte minden területen – a szerelemben nem. Angyali szeretettel figyelsz a másikra, szerelmedre. Mindent meg szeretnél adni neki – egy a fontos, hogy neki jó legyen. Természetesen, erre nem lehet más a reakció, mint a szeretet viszonzása! Lehetséges, hogy egyik tanulótársad fedezed most fel, és alakul ki vonzódás. Meglehet, hogy külfölddel kapcsolatosan érint meg a szerelem – akár te vagy idegen országban, akár külhonból érkezik az izgalom, a vágy.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Ha a szerelem körül forog a világ, ne csodálkozz! Tele vagy érzelemmel, vággyal, álmokkal, ábrándokkal, illúziókkal. Szíved-lelked beleteszed érzelmeidbe. Ám, ha nem rögtön sikerül elérned azt, amit elképzeltél, bizony a türelmetlenséged miatt fel is adhatod, és átmehetsz a másik végletbe. Könnyen hoppon maradhatsz, ha beengeded az illúzióidban levő álompárod, aki mindig szebb és tökéletesebb a valóságnál! Lehet, hogy egy csalódás van e mögött, és már nem mersz hinni senkinek sem?

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Lehet, hogy ez nem a te hónapod, ami a szerelmet illeti! Bár, ha tudatos vagy – ami pedig nagyon jellemző rád – akkor ki tudod védeni azokat az akadályokat, melyek nehezítik a párkapcsolatot. Az első, hogy ne gondolkozd túl a dolgokat, hisz amikor jár az agyad, a szíved zárva van – az pedig a szerelemhez nélkülözhetetlen! A másik, hogy ne kritizáld se magadat, se a másikat, mert az is vastag falként ereszkedik le közétek, az ölelést akadályozva. Türelmetlen és birtokló se legyél! Egy kicsit vedd lazábbra az egészet!

Mérleg:
IX.24. – X.23.

mérleg:
Mindent megteszel a szerelemért, szerelmedért, mégis érezheted azt, hogy semmi nem történik, mintha mindezek ellenére – egyedül lennél. Persze, ehhez a benned levő türelmetlenség is hozzájárulhat, hisz ha elszaladsz még azelőtt, hogy ki tudna bontakozni a kapcsolatod, akkor tényleg elveszik a találkozás lehetősége a másikkal. Amennyiben sikerül elcsendesedned, a két véglet között a rád oly jellemző közepet, egyensúlyt megtalálni, akkor az angyalok segíteni tudnak – az lesz, amit szeretnél!

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Ha a félelmeid le tudod győzni, a vastag falad kezded bontani – melyet persze, te építesz magadnak, hogy mögötte meghúzódj – akkor csodálatos szerelem vár rád! Olyan, melyet a végtelen szeretet és együttérzés vezérel, mely szinte nincs is itt a Földön, annyira csak a másikra figyel, semmit nem magának akar. Angyalaid segítenek benne – beszélgess velük, kérd őket, hogy meg tudjon valósulni álmod! Ha benne vagy egy olyan kapcsolatban, aminek már nincs helye és ideje, könnyen vége lehet, helyet adva egy új lehetőségnek.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Tele vagy érzelemmel. Ha nagyon fontos a szerelem, szerelmed, akkor ne sürgess semmit sem türelmetlenül, mert megijesztheted – elszaladhat! A hiúságodat is bíráld felül, hisz ő megint csak rossz tanácsadó – nem hogy vonzóvá tesz a sznobság, a kivagyiság, de épp ellenkezőleg, elriaszthatod épp azt, akit szeretnél megnyerni! Nincs kizárva, hogy baráti körödből csodálkozol rá egy régen ismert társadra, és most meglátod benne a másik nem gyöngyszemét. A múlt csak segítségedre lehet, hisz van már mire építeni.

Bak:
XII.22. – I.20.

Ha ellen tudsz állni a titkok vonzásának – ami pedig most nagy erővel próbál becserkészni – akkor elkerülheted a csalódást, az illúziók kipukkadásának fájdalmát. Érdemes kimondanod vágyaidat, mert az angyalok egyenes adásban hallják most, és rögtön tudnak intézkedni is. A bennük levő végtelen, angyali szeretet jellemezheti most épp ezért szerelmedet, a másikhoz való hozzáállásodat. Meglehet, a baráti társaságod egy régi tagjával lobban lángra a szerelem, vagy barátaid vezetnek el oda, ahol rálelsz.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Talán te sem tudod, hogy mire vágysz – összetartozni valakivel, szerelmesnek lenni, avagy egyedül, szabadságodat élvezni. Amíg nem tudod megfogalmazni, addig nagyon nehéz bármit is teremteni. Úgy tűnik, hogy ebben a hónapban pont ennek hiánya miatt érzed magad egyedül. Túl racionálisan látod most a világot, és az nem igazán vonzza a szerelemben elengedhetetlen érzelmeket. Rövid, csak futó kalandokat viszont bármikor tudsz teremteni, de hát ahhoz nem is kell kinyitni igazán a szíved.

Halak:
II.21. – III.20.

Az érzelmek tengerén lebegsz, melyben szélsőségességeket, nagyon nagy szerelmi amplitúdókat élhetsz meg. Próbáld tudatosan, józanésszel kordában tartani érzelmi túlzásaidat! Ne a türelmetlenségedből, a hiúságodból, az önbizalomhiányodból eredő félelmek korlátozzanak! Ne zárd be magad, de ne is kergess illúziókat, valótlan álmokat, melyeknek könnyen a csapdájába eshetsz, s melyek kipukkadása mindig fájdalmas! Az iskolában, külföldön vagy egy külföldivel, így egy szép szerelem megérinthet.

betöltés...