Minden reggel virágot talált a tornácán a nő, amikor meglátta, ki teszi oda, nem hitt a szemének

Videóra vette.

Alig költözött még be az új otthonába Rosie, máris megmagyarázhatatlan dolgok történtek vele.

A fiatal nő már az első napokban észrevette, hogy valaki egy szál virágot hagyott a teraszán. De nem akármilyen módon, csupán a virágnak a feje feküdt a szőnyegen. És az apró meglepetések száma csak nőtt és nőtt…

Szinte nem is volt ezek után olyan nap, hogy ne bukkant volna fel egy-egy virág Rosie ablaka előtt. Volt, hogy egy nap több is érkezett. A fiatal nő azt hitte, egy az érzelmeit vállalni nem merő udvarlója akadt, aki csak így tudja kifejezni érdeklődését és szeretetét.

Aztán egy napon elhatározta, leleplezi a kérőjét. Megdöbbentő felismerés lett a vége!

Rosie egy nap, amikor egész nap ki sem mozdult otthonról, igyekezett lesben állni, hátha megpillantja a férfit, aki rendszeresen meglepi őt. Természetesen a telefonját is készenlétbe helyezte, hátha sikerül meg is örökíteni a Don Juan-t. Aztán egyszercsak mozgást látott a kert végében, majd egy hatalmas macska szedte a lábait az ajtaja felé, szájában egy virággal…

Mint utólag kiderült, a hatalmas termetű cica Fűzfa, akit a környéken mindenki ismer. Nagyon sok szomszéddal jóban van, de ő szeret új barátokat gyűjteni. És ehhez nem madarakat, egereket, hanem virágokat használ.

Rosie természetesen meg is örökítette Fűzfa elős látogatásainak egyikét, a videó pedig felkerült az internetre is. A történetüknek csodájára jár a világ, a lány és a cica pedig azóta is jóban van. Fűzfa azóta is mindig visz virágot, ha Rosiehoz megy látogatóba, vagy szundítani egyet hozzá.

betöltés...