Hihetetlen! Fagyasztóba tette a zoknit, majd a lábára húzta éjszakára!

Nagyon sok házi praktika létezik, ami bizonyos esetekben jól jöhet, főleg, ha ismerjük azokat! A nyári melegben a fullasztó nappalok mellett talán az éjszaka még elviselhetetlenebb, nagyon kevesen tudnak jókat aludni, mivel a szobák melegek és kintről is a hőség árad be.

Ha te is szeretnéd egy kicsit elviselhetőbbé tenni az éjszakádat, hogy reggelente ne ébredj úgy, mint aki napokat nem aludt, akkor ez a módszer lesz a legalkalmasabb számodra! A meleg helyiségben a test hőmérséklete is magas, hiába egy frissítő zuhany, pár perc múlva ugyanúgy érezzük magunkat.

A zoknid segítségével azonban segíthetsz a problémán! Vegyél magadhoz egy hosszabb szárú zoknit, amit tegyél egy nejlon zacskóba és 30 percre tedd a fagyasztóba. A fél óra elteltével, alvás előtt húzd a lábadra és feküdj le aludni. Meg fogod látni, amellett, hogy hűti a testet, csodálatos, frissítő érzést nyújt és reggel nem csak kipihenten, de frissen is ébredsz majd.

A lábon, pontosabban a talpon találhatóak ugyanis szinte minden szervünk idegvégződései, amiket így lehet a legjobban és a legegyszerűbben felfrissíteni, főleg egy tikkasztó, nyári nap után. A felfázásra hajlamos emberek számára nem ajánlott!

Tégy egy próbáld és próbáld ki még ma!

betöltés...