A rákos beteg fölé hajolt az ápoló, és elővett valamit. Aztán olyat tett vele, amit mindenki kamerázni kezdett

Egyre jobban terjed ez az eljárás az ápolók körében.

Rohamosan terjed egy eljárás az ápolók körében, ami elsőre nem tűnik túlságosan különösnek, de a betegeket mégis könnyekig meghatja: az ápolók énekelnek nekik.

Ezt nem azért teszik, mert kötelező, vagy mert rutin eljárás lenne, inkább egy gesztus a részükről. De ennél azért mégis csak többről van szó. A haldokló betegeket nem csak meghatja a törődés, de lelküket is megnyugtatja, és így oldja a nyomasztó érzést, és a fájdalmat. A módszernek akkora a sikere, hogy egyre több kórház építi be az általános programjába!

Az énekléssel gondozott betegek egészségében különféle javulások tapasztalhatóak, beleértve a fájdalom csökkenését, illetve a nagyobb lelkierőt hogy elviseljék!

Az egyik leghíresebb „éneklő ápoló” Jared Axen lett, akit a betegek hallottak a folyosón sétálva énekelni, aztán napról napra egyre többen kérték, hogy nekik is dúdoljon valamit. Aztán ebből szokás lett, és a férfi rendszeresen ad elő híres dalokat, szerelmes számokat.

Jarden szerint, az orvosok egyből legyintettek a jelenségre, hogy kedvesnek kedves, de a betegek állapotán nem javíthat. Ő, és a többiek mégis úgy gondolják, hogy a tény, hogy a páciensek jobban érzik magukat tőle, nekik elég!

betöltés...