A lányt kövérré maszkírozzák a Tinder-randira. Figyeld a fiúk reakcióit!

betöltés...

A Tindert, napjaink legnépszerűbb randialkalmazását gondolom nem kell senkinek bemutatnunk. Pillanatok alatt (általában alkalmi) társra találhatunk egymás fotói alapján, ha mindkettőnknek tetszik a másik profilképe.

Ha két ember egymásra talál, elkezdődik a beszélgetés, amiből jó esetben randi kerekedik ki. A lány leszervezett néhány sráccal egy-egy randit, azonban a találkozóra némi plusz súllyal jelent meg, legalábbis látszólag, köszönhetően a maszkmestereknek.

A fiúk arra számítanak, hogy a profilképen levő, csinos és vékony lánnyal találkoznak majd, ehelyett egy igencsak túlsúlyos hölgy fogadja őket. A reakciók önmagukért beszélnek: volt, aki megkérdezte a lányt, hogy terhes-e, van, aki kikéredzkedik a mosdóra, aztán felszívódik, és olyan is volt, aki benyögte, hogy igazából házas, és lelépett.

Egyetlen srác van, aki nem hagyta ott a lányt, neki végül elárulta, hogy ez csak egy kísérlet volt, a srác pedig visszakérdezett, hogy akkor tényleg nem vagy kövér?

Tanulságos kis kísérlet arról, hogy manapság mennyire a külsőségek számítanak, és a valódi értékeket manapság nem vagyunk képesek megtalálni az emberekben.

betöltés...