A fiatal anya elhatározta, hogy otthon fog szülni… hihetetlen fotók készültek! (még a kislánya is segített)

Az otthonszülés egyre népszerűbb és akik már kipróbálták azt mondják, hogy ez a legjobb dolog amit valaha átéltek. Alana ferreira is második gyermekét saját lakásában szerette volna megszülni. Természetesen az eseményen jelen volt egy fényképész is, aki a születés folyamatáról rengeteg képet készített. Ezt a szülést az is különlegessé tette, hogy Alana első lánya és férje is különleges szerepet fog játszani a szülés folyamatában.

A kislány már nagyon várja a kisöccse érkezését. Már fel is vette a védőöltözetet. Közben édesanyjának szülési fájdalmai lettek.

Egyre gyakoribbak lettek a fájdalmak és nagy intenzitással erősödtek a fájdalmak. De Alana jókedvű volt, mert saját otthonában volt. Néha még viccelni is volt kedve.

Azonban amikor a tényleges szülés megkezdődött, váratlan forrásból segítség érkezett. A kis Luiza (kislánya) is bemászott a medencébe, hogy segítsen neki. A kislány erősen ragaszkodik édesanyjához és erőt ad neki.

Tudja, hogy ez milyen sokat jelent az édesanyának. Alana minden erejét összeszedte… eljött az idő, hogy mély levegőt vegyen. És a kis Benjamin világra jött. A család összes tagja elégedett a kisbabával és Luiza is nagyon izgatott, amikor meglátta kisöccsét. A fájdalom azonnal feledésbe merült, amikor az édesanya ölébe vette a kisbabát. Az egész család újra együtt. Luiza is alig hiszi, hogy ez az édes csomag az ő bátyja.

A kis Benjamint lemosták de a köldökzsinort és a méhlepényt még nem távolították el. Mostmár a nagy testvér is kezében tarthatja a kistestvért.

A születés lenyűgöző dolog. Oszd meg, ha te is egyetértesz!

betöltés...