A férfi megfogja a 9. emeletről leeső kutyát – az állat 30 méter magasról zuhan le

Mel, egy a brazíliai een Ribeirão Preto városában élő kutya épp nyugodtan játszott a lakás erkélyén ami a 9. emeleten volt.

Az állatnak óriási szerencséje volt, hogy arra járt João Augusto. Mel kutyus ugyanis leesett az erkényről és több, mint 30 métert zuhant lefelé.

Egy térfigyelő kamera vette fel az esetet és azt is ahogy João megtöri az esést és hozzáért akutyához. Nem kapta el teljesen az állatot de láthatjuk, amint a négylábú az esés után szépen tovább sétál.

A TVI-nek João elmondta, hogyan történt az eset:

“Láttam, hogy egy kutya esik lefelé a 9. emeletről. Azt tudtam, hogy nem fogom tudni elkapni őt, azt viszont tudtam, hogy ha valahogy megtöröm az esést akkor az állat életben marad.

Azt hiszem egyszerűen jó helyen voltam jó időben.” João és Mel is mindketten nagyon megijedtek de ezen kívül egyiküknek sem esett komolyabb baja.

A kutya gazdája nem akart szerepelni a nyilvánosság előtt és most átalakította az erkényét, hogy ez még egyszer ne történjen meg.

Nézd meg a lenti felvételt és azt, ahogy João segít az állaton. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy a férfi egy igazi hős!

betöltés...