Válassz egy őszi falevelet, és tudd meg, hogy mi vár rád az év végéig!

Válassz egy őszi falevelet, és tudd meg, hogy mi vár rád az év végéig!

Különleges olvasnivaló következik, mert ha kiválasztod azt a falevelet, amelyik a legjobban tetszik, azt, amelyik valamilyen hatást vált ki belőled, akkor megtudhatod, hogy milyen sors vár rád az év végéig.

1-es számú levél

Ideje, hogy a jelenedre és jövődre gondolj, mert nagyon sok időt töltöttél a múltban, annak fájdalmaival. Most esélyed lesz felfedezni a benned rejlő erőt, és megtudhatod, hogy mit akarsz megvalósítani az életedben. Mindig hallgass a szívedre.

2-es számú levél

Az év végéig a szakmai életedre, a karrieredre fogsz leginkább összpontosítani. Sokat fogsz dolgozni, zsúfolt lesz a programod, de folyamatosan fejlődni fogsz, új emberekkel ismerkedsz meg, és merész terveket fogsz megvalósítani, amivel kivívod a szakma elismerését. Higgy magadban, a legjobb úton jársz.

3-as számú levél

Érzelmi szempontból sokat fogsz javulni az év végéig, csodás pillanatokban lehet részed. Ne figyelj oda, hogy mit mondanak mások, hanem hallgass a szívedre, derítsd ki azt, hogy ő mit akar. Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor lehet, hogy a következő hetekben találkozol valakivel, aki meghódítja a szívedet.

4-es számú levél

Kreatív időszak vár rád, ezért törj ki a komfortzónádból, mert különben a rutin megnehezíti az életedet. Bízz magadban, mert erősebb vagy, mint azt gondolnád. Bármilyen akadályt képes leszel leküzdeni. A barátaid mindenben támogatnak.

5-ös számú levél

Az év utolsó heteiben jobban odafigyelsz a környezetedben lévő emberekre, ami annak tudható be, hogy a karriered miatt az utóbbi időszakban eléggé elhanyagoltad a családodat, barátaidat. Most minden szabadidődet arra áldozod, hogy a szeretteiddel legyél, akiknek sokat köszönhetsz.

6-os számú levél

Nem érdekelnek, hogy mit mondanak mások, mert tudod, hogy az a helyes út, amit a szíved diktál. Lehet, hogy most vagy először abban az életszakaszban, amikor nem függsz senkitől. Itt az ideje, hogy felismerd: te egy csodálatos ember vagy, aki megérdemel minden jót és szépet az élettől. Kezdj el élni most!

7-es számú levél

Használd ki 2018 utolsó két hónapját, tölts több időt magaddal, figyelj oda az igényeidre, vágyaidra. Hallgass a lelkedre, mert ha meghallod a belsőd szavát, tudni fogod, hogy mi a feladatod. Ha ismered a célodat, könnyebben le tudod győzni az akadályokat, és sokkal boldogabb lehetsz.

8-as számú levél

Az év utolsó időszakában koncentrálj a pihenésre, mert az azt megelőző időszakban elég sokat dolgoztál, sok stresszhatás ért, így a saját érdekedben időt kell szakítanod a pihenésre, a feltöltődésre. Utazz el egy csendes helyre, ahol megszabadulhatsz minden gondolattól, lazíts, vigyél magaddal egy könyvet, sétálj a természetben.

betöltés...