1985 óta nem vágatott hajat a pár. Elképesztő átalakuláson mentek át!

Úgy tartják, annak érdekében, hogy a divattal haladjunk és önbizalmunkat is növeljük, kétévente legalább érdemes frizurát váltani. A felvételen látható házaspár úgy tűnik, évtizedek óta nem tartott lépést a divattal.

Oprah Winfrey vendége nemrég Tim és Wendey voltak. A pár 1985 óta nem járt fodrásznál. Hihetetlen, de a képek önmagukért beszélnek, láthatjuk, mindketten olyan idejemúlt hajkoronával rendelkeztek, mintha egy múzeumból kölcsönözték volna.

Hajuk a 80-as éveket idézte, a divathoz nem sok közül van. Wendey minden reggel szépen kontyba tűzte haját, elől két tincset bebodorított, és indulhatott is a nap. Tim pedig leragadt egy megkövesedett rockzenész szintjén, felül kissé rövidebb, óriási oroszlánsörénybe végződő frizurát viselt évtizedig.

A pár nem csak hajviseletében, hanem öltözködésében is igen le volt maradva. Barátaik már aggódtak egy kicsit értük, úgy gondolták, hogy mindketten sokkal idősebbnek néznek ki eredeti koruknál, ezért jót tenne nekik egy gyökeres változás. Úgy döntöttek, hogy segítséget kérnek a híres műsorvezetőtől, Oprah-tól. Így jutott el Tim és Wendey odáig, hogy profi szakemberek segítségével egy teljes átalakuláson vegyen részt. Hihetetlenül megváltoztak annak köszönhetően, hogy rövidebb és ápoltabb lett a hajuk, és elegáns ruhába bújtatták őket. Amikor meglátták egymást, alig hittek a szemüknek, könnyekbe törve borultak egymás nyakába.

Láthatjuk, miért érdemes odafigyelni a külsőnkre, és néha szakember segítségét kérni, annak érdekében, hogy rátaláljunk a korunknak és stílusunknak megfelelő divatra.

betöltés...