Levágott egy öreg fát, majd néhány hétig egy nejlont húzott a megmaradt törzsre. Nézd meg, mi lett belőle!

Az egész terv áprilisban kezdődött, amikor a férfi nekifogott a régi fák metszésének. Amikor a kikorhadt öreg fához érkezett, Mimi, a felesége, úgy döntött, jobb lesz, ha nem szabadulnak meg tőle teljesen, hanem egy kicsit átalakítják.

Mimi arról híres, hogy mindenből képes valami varázslatosat alkotni. A legegyszerűbb dolog is csodálatossá változott a keze nyomán. Ahogy meglátta a levágott fát, egyből arra gondolt, hogy remek kis házikó lesz majd belőle.

Előbb nekifogtak összegyűjteni a ház kialakításához szükséges dolgokat. A munka teljes befejezéséig, egy fekete nejlonzacskóval takarták le a törzset, hogy megvédjék az időjárási viszontagságoktól, és az arra járóknak is nagyobb legyen a meglepetés.

Nézd meg, mennyire kreatívak, és ügyesek. Nagyon értékelendő, hogy nem vágták ki a fát, hanem egy új élettel ruházták fel. Olyan aprólékossággal, és precízen építették fel a kis törpelakot, mintha a saját otthonukat készítették volna el.

Mennyire jó dolog látni, hogy vannak, akik védelmezik, és nem csak tönkreteszik a fákat. Egészen biztosan mindenki mosolyogva fog elmenni ezután a házikó előtt.

betöltés...