A párnak már 13 fia van de még egy kisbabájuk születik és a neve az újságok címlapjára kerül

Vannak olyan családok, akik sok gyereket szeretnének, három négy vagy még ennél is több gyereket. Ilyen volt Jay és Kateri Schwandt is akik 14 gyermeket nevelnek!  Kateri 25 éves korában lett először terhes és ez egy új élet kezdete volt.

A lenti filmben láthatjuk hogy Jay és Kateri nagy családot szerettek volna. 25 év alatt összesen 13 fiuk született. Egyetlen lány sem jött, de amikor Kateri a 14. gyermekükkel volt terhes, érezte, hogy a terhesség egészen más, mint a többi, írta a People.

Publiée par Jay Schwandt sur Dimanche 27 mars 2016

A Michiganban élő család nem tudta mi lesz a gyerek neme de ahogy eddig is tették, most is meglepetést szerettek volna.

“Nagyon örültünk volna egy kislánynak, de végül is egy fút is nagyon szerettünk volna. Ezt már megszoktuk. Némelyik gyermekünk fiút szeretett volna de néhányan közülük inkább lányt. Én úgy gondoltam, hogy a baba lány lesz.”

Aztán megszületett a pár 14. gyermeke és mindenki kiváncsian várta a hírt: fiú vagy lány. Végül is kisfiú lett, akit Finleynek kereszteltek. Mindenki nagyon örült a kis apróságnak. A szülők most 40 évesek és azt mondták, ő az utolsó gyerekük.

“Nem mindenki képes erre, de nekünk ilyen az életünk. Mi mindent együtt csinálunk, jól érezzük magunkat és áldásnak érezzük azt, hogy ilyen szép családunk van. Megértjük,hogy nem mindenki szeretne ilyen nagy családot, de számunkra ez természetes.”

Nézd meg a lenti filmet, amelyben láthatod ezt a szép nagy családot. Ők megtalálták a harmóniát az életben. A kis Finley érkezése biztos, hogy több munkát hoz nekik de ugyanakkor több szeretetet is.

betöltés...