Micsoda?! Eltűnik a Facebook egyik legkedveltebb funkciója

Mindenki imádta.

Sokan szerették

2016-ban a Facebook egy hatalmas dobással újított, egy gombnyomással kifejezhettük reakcónkat a posztokról és fényképekről. A lájkjel mellett olyan hangulatjeleket választhattunk ki, mint a szerelem, a nevetés, a szomorúság és a düh. A vállalat 2017-ben még tovább bővítette a lehetőséget, bizonyos alkalmakkor ugyanis egyéni reakciókkal is reagálhattunk. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy ez a lehetőség nem lesz többé…

Nem lesz többé

Idén június 1-jén megkezdődött a Pride hónapjának kezdete, tavaly ilyenkor az olyan felhasználók, akik kedvelték a Facebookon az LGBTQ oldalát, egy korlátozott időre választhatták egy szivárványos reakciógombot. Egy éve ilyenkor anyák napján lila virágra is kattinthattunk, és a Star Trek 50. évfordulóján is volt egyéni reakciógomb. Ebben az évben azonban elmaradtak a különleges hangulatjelek, így mostantól más módon kell majd kifejeznünk érzelmeinket.

Ez lesz helyette

A Facebook azt mondta a Business Insider-nek, hogy nem lesz többé egyéni reakció a nagy ünnepeken és a kultúrákban. Persze nem kell rögtön csüggednünk, hiszen más formátumban még ki tudjuk fejezni magunkat, erre pedig különleges profilkép keretekkel, speciális szöveges posztokkal és hátterekkel van lehetőségünk.

betöltés...