Fotózásra ment az apuka és tündéri kislánya. Amikor kiderült, hogy miért elsírtuk magunkat!

A szerelem felbecsülhetetlen érzése nem múlik el még akkor sem, ha úgy adódik, hogy haláleset következik be egy pár életében.

Az egyedül maradt fél hihetetlen ragaszkodással próbálja felidézni boldogságuk legszebb pillanatait. A fájdalmat viszont semmi sem tudja oldani. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy egy egyedül maradt apa, milyen csodálatos dologgal tisztelgett felesége emléke előtt.

Rafael Del Cost és kislánya Raisa egy szép napon besétálnak egy fotóstúdióba, majd egy csomó kellékkel és számtalan ötlettel állnak elő. A fényképek fantasztikusak lettek, Raisa tündéri volt, és nagyon élvezte a pózolást.

Azonban már az elején fura volt, hogy miért kap pirosítót az arcára, és miért van rajta felnőtt magassarkú cipő, meg egy óriási lánc. A fotózás végén mindenre fény derül.

Egyes felvételeken Rafaelt két éve elhunyt feleségével láthatjuk ugyanazokban a pózokban, ékszerekkel, cipővel, mint a kislányt a jelenlegi képeken. A férfi egy csodálatos emléket állított elhunyt feleségének, a kislány tündéri mosolyában, és csillogó fekete szemében édesanya szépsége tükröződött vissza.

betöltés...