Az apa fegyvert fogott, hogy megmentse “halálra ítélt” fiát

Az orvosok le akarták kapcsolni az agyhalottnak nyilvánított fiút a lélegeztetőgépről. Ekkor az apa fegyvert fogott, és…

„Megszegte a törvényt, de jó ügy érdekében tette. Csak ezért lehetek most itt. Szeretetből, szeretetből tette.””Csak neki köszönhetem, hogy most itt vagyok”. – mondja az azóta magához tért, agyhalottnak nyilvánított fiú.

George Pickering fegyvert fogott és elment a houstoni Tomball regionális egészségügyi központba, hogy még néhány órát együtt tölthessen a fiával, George-dzsal. A fiú még januárban kapott stroke-ot. A károsodás olyan mértékű volt, hogy az orvosok és az apa családja úgy döntött, lekapcsolják a fiút az őt életben tartó gépekről.

Az apa fegyvert vitt a kórházba magával, hogy megakadályozza, hogy az orvosok lekapcsolják a fiát az őt életben tartó gépekről, és a három órás patthelyzet során a fiatal férfi megszorította apja kezét. Ez a jel azt bizonyította, hogy a fiú nem agyhalott, így életben tartották. Most már lábadozik, és jól van. Apját, az 59 éves George Pickering-et kétrendbeli lőfegyverrel való visszaéléssel vádolták meg miután fegyverrel behatolt a texasi Tomball regionális egészségügyi központba.

Ezt a rendkívüli esetet rekonstruálja a videó is.

A három órás patthelyzet során Pickering megfenyegette a kórház dolgozóit. Másik fiának végül sikerült elvennie apjától a fegyvert. Pickering elismerte, hogy részeg volt és agresszív, de azt mondta, csak azért, mert tudta, hogy fia még nem készült fel a halálra.

A patthelyzet során Pickering hite egy pillanatra sem rendült meg abban, hogy fiát félrediagnosztizálták, és miután megkapta a választ a fiától, békésen megadta magát a hatóságoknak.

„Az alatt a három óra alatt, George háromszor vagy négyszer szorította meg a kezem”, mondta a férfi.

A fiatal férfi később felébredt a kómából és mára már teljesen felépült. Pickering büntetését végül mérsékelték, és végül szabadon engedték.

Mi lett volna, ha az apa nem olyan elszánt? Egy olyan fiút küldtek volna halálba, akinek még volt esélye az életre és azóta is életben van!

Érdekesnek találtad a cikket? Akkor oszd meg mással is!

betöltés...