Borzalmas, ami a Bódi családdal történt! Másodperceken múlt az énekes élete

Sokkos állapotba került a történtek után.

A tör­tén­tek óta aludni sem tud Bódi Csabi, annyira meg­vi­selte őt a köz­vet­len élet­ve­szély, amikor a Budapest Park közelében kigyulladt a kocsija.

Az énekest a mellette lévő sávban haladó sofőr figyelmeztette arra, hogy lángol az autója.

„Mentem az úton, amikor jobb oldalról integettek nekem. Először azt hittem, hogy rajongók ismertek fel. Lehúztam az ablakot, mondtam nekik, hogy Csá, csumi, csá! Elkezdtek kétségbeesetten kiabálni, hogy azonnal álljak meg, mert ömlik az olaj és ég a kocsim.

Megálltam, kiszálltam és ezután a biztonsági zár azonnal lezárt, onnantól kezdve nem is tudtam kinyitni az ajtókat. Ha pár másodperccel később állok meg, akkor ki se tudok szállni belőle, csak ha betöröm az üveget” – emlékezett vissza a Ripostnak a történtekre Bódi Csabi, aki már napok óta aludni sem tud, annyira felzaklatták a történtek.

„Pár napja történt, azóta teljesen összefolynak a napok, nem tudok aludni se. Rémálmaim vannak, ezt csak az értheti meg, aki átélt már hasonlót.” – folytatja Csabi, aki azonnal tárcsázta édesapját, Gusztit és a feleségét, Ginát, akik a helyszínre siettek a sokkos állapotba került énekeshez.

Érthető, hogy az egész család rettenetesen megijedt.

„Én teljesen lebénultam, olyannyira, hogy a tűzoltókat sem én hívtam ki.” – meséli Csabi.

betöltés...