Ez a 12 őszinte illusztráció bemutatja, hogy nincs különbség a telt és vékony nők problémája között!

A lányok örök figyelmet fognak már szentelni a megjelenésükre, de így is két kategóriába lehet őket sorolni, vagy vékonyak vagy teltebbek. Nincs szükség rá, hogy csak azért barátkozz hasonló kinézetű emberrel, mert ciki egy teltebbel jó viszonyt ápolni. Mind egy telt, mind egy vékony lány lehet vonzó, csak mindkettejükben más értékek fognak dominálni.

Egy tehetséges illusztrátor egy nagyon egyedi képregényt készített, ami bemutatja, hogy valójában egyáltalán nincs különbség a vékony és a teltebb lányok élete és problémája között.

A vékony lányok bármennyit ehetnek, akkor sem megy fel rájuk egy deka fölösleg sem, de ha egy molettebb lány eszik egy szelet csokit, abba biztos, lehet, hogy nagyon rövid időn belül meglátszik rajta.

A vékony és molett embereknek nehéz megérteni egymás problémáit, hiszen nem tudják elképzelni, milyen lehet a másik bajával azonosulni.

Az összes bolt azt gondolja, hogy csak kis méretű nők rohangálnak az utcákon, ezért abból széles választék és menő áru van.

De mivel egyre több olyan lány van, akik XS-és M-es méret között vannak, ezért gyorsan elkapkodják a ruhákat, így előnyt évezhet az, aki legalább XXL-es méretnek felel meg.

A hűvös estéken a molettebb testalkattal rendelkező lányoknak nincs szüksége kabátra, hogy kibírjanak egy kis szellőt. De a vékony testalkatúaknak annál inkább, hiszen nincs, ami melegítse őket.

A tömegközlekedés szintén egy érdekes téma, mert míg a vékony lányok elférnek személyes holmijukkal együtt egy ülésen, addig a molettebbeknek fogniuk kell az ölükben táskájukat.

Előfordul, hogy néha nem árt, ha van az emberen egy kis husi, hogy a masszőr jól meg tudja masszírozni az illetőt.

Ha hiszed, ha nem, minden ember képes valami pozitív dolog miatt irigyelni a barátnőjét, ami egy életre szóló barátsággá növi ki magát.

A nehéz helyzetekben mindig vigaszt nyújtanak, főleg, ha a takarón kell osztozni.

Mindenben találnak valami vicceset, amire mindig emlékezni fognak.

A kemény edzéseknél tudják, hogyan használják ki saját képességeiket, hogy a másikat motiválják.

Nem kell összeveszniük a fiókon sem, hiszen köztudott, hogy az ellentétek vonzzák egymást, tehát nem feltétlenül kell egy molettebbnek hasonló testalkattal bíró párt választania, ahogy a vékonynak sem vékonyat.

betöltés...