Ő Diana eltitkolt lánya? Kiköpött mása a hercegnének – Fotók

Ez a nő megszólalásig hasonlít Dianára, csak fiatalabb kiadásban.

Diana hercegnőnek van egy lánya?

Egy ideje kering a feltételezés, hogy Diana hercegnőnek egy, a Károllyal kötött házassága előtti kapcsolatból született egy gyermeke, aki a Sarah nevet kapta. A kislány nevelőszülőkhöz került a palota nyomására, majd felnőttként az Egyesült Államokba költözött. Állítólag azért volt kénytelen elhagyni a szigetországot, mert miután Károly herceg fülébe jutott, hogy ő azt gondolja, a trónörökös felel Diana haláláért, életveszélyben érezte magát. A Globe magazin talált egy fotót erről a bizonyos Sarah-ról, amelyen rendkívüli módon hasonlít a szívek királynőjére.

Rebesgetnek egy utcai kamerafelvételről is pletykákat, amin Károlyt látni, amint egy szőke, hosszú hajú lánnyal veszekszik az utcán. A lap állítása szerint ekkor szembesítette Károlyt Sarah, hogy tudja, hogy ő okozta Diana balesetét. A lány Amerikába menekült előle, ahol azonban Katalin hercegnővel, és féltestvérével, Vilmossal is találkoztak egy tengeren túli utazásuk alkalmával.

Nem Vilmos herceg a trónörökös?

Más forrás azt állítja, hogy Sarah igazából Diana és Károly első gyermeke, aki úgy született, hogy a palota kérésére petesejtet és spermát vettek le a királyi pártól, amit orvosuk nem semmisített meg, hanem kettejük örökítőanyagából embriót hozott létre, amit beültetett saját feleségébe, aki kihordta a valódi trónörököst. Sarah 10 hónappal hamarabb született, mint Vilmos, így az öröklési sorban is előrébb van, mint öccse. A felvételen állítólag a trónra való igényét jelentette be apjának, aki természetesen kiakadt a hír hallatán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you to everyone for their lovely messages on The Duke of Cambridge’s birthday! 🎂 ©PA

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Mese habbal gyerekeknek

Mindkettő feltételezés elég hajmeresztő és semmi bizonyíték sincs, amik alátámasztanák a történeteket. Az állítólagos fotó a Dianára hasonlító lányról pedig egyértelműen a Photoshop műve, a szemeket és az orrot egy az egyben Lady Di képéről másolták ki. A hazugságok azonban nem tudják kikezdeni a szívek királynőjének tekintélyét. A királyi család annyira súlytalannak érezte a feltételezéseket, hogy nem is reagált a hazugságokra.

betöltés...