Horoszkópod alapján ez a csillagjegy a lelkitársad!

Milyen csillagjegyű a lelkitársad?

Mindenkinek van egy lelkitársa valahol, de az is előfordulhat, hogy ebben az életben nem találkozunk vele. Persze, ha összehoz a sors a lelkitársunkkal, sokkal teljesebb életet élhetünk. Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy csillagjegyünk alapján, ki lehet a lelkitársunk.

Kos

Egy igazi hódító vagy, úgy gondolod, hogy bárkit megkaphatsz, és ezért képes vagy bármit megtenni. Általában csak egy kis flörtre és romantikára vágysz, nem kifejezetten rajongsz a hosszútávú kapcsolatokért.
Lelkitársad: Oroszlán.

Bika

Határozott, rendszerető személyiség vagy, a kiszámítható dolgokat szereted. Mindent pontosan megtervezel előre, soha nem kerülhet porszem a rendszerbe. Hűséges típus vagy a stabil és hosszútávú párkapcsolatokat kedveled. Figyelmes vagy, partnerednek kis ajándékokkal kedveskedsz.
Lelkitársad: Szűz

Ikrek

Könnyen kifejezed gondolataidat, érzelmeidet, tulajdonképpen egy nyitott könyv vagy a külvilág számára. Nagyon kíváncsi természetű vagy, szeretsz beszélgetni, ismerkedni. Fontos szerepet játszik az életedben a testi kapcsolat.
Lelkitársad: Mérleg

Rák

Sokszor érzed úgy, hogy te vagy, az akitől függnek a világ dolgai. Állandóan megpróbálod irányítani a körülötted lévő eseményeket, könnyen átérzed mások problémáját, nagyon érzékeny személyiség vagy. Nehezen tudsz egyedül élni, kiemelkedően fontos számodra a család.
Lelkitársad: Halak

Oroszlán

Figyelmes és segítőkész személyiség vagy, viszont nem mindig tartasz tiszteletben másokat. Néha önös érdekből tartod fenn a kapcsolataidat, van, amiből csak hasznot próbálsz húzni. Figyelsz a részletekre, és ezt nagyra értékelik szeretteid.
Lelkitársad: Kos

Szűz

Maximalista vagy, minden feladatot a legmagasabb szinten akarsz teljesíteni az életben. Azt szeretnéd, hogy minden a legnagyobb rendben legyen az életedben, pedig kívülről néha úgy tűnik, hogy kisebb káoszban élsz. Mindent megteszel azért, hogy partnered kedvébe járj, a csillagokat is lehoznád érte az égről.
Lelkitársad: Szűz

Mérleg

Általában nehezen hozol döntéseket, de nem azért, mert nem tudod, hogy mit akarsz, hanem azért, mert azt szeretnéd, hogy mindenkinek jó legyen. Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy, nagyon fontos számodra a stabil párkapcsolat, a család.
Lelkitársad: Ikrek.

Skorpió

Energikus, dinamikus, kreatív, sportos, spontán személyiség vagy. Erős szexuális kisugárzással rendelkezel, te vagy az a nő, akiről minden férfi álmodik. Tisztában vagy vele, hogy milyen hatással vagy másokra, és ezt néha ki is használod.
Lelkitársad: Halak

Nyilas

Bár kívülről nem látszik, de nagyon gyengéd és szeretetteljes partner vagy a magánéletedben. A hétköznapokban gyakran egy kemény álarcot viselsz, és igen nehezen engeded magadhoz közel az embereket.
Lelkitársad: Oroszlán

Bak

Mindenben a legjobb szeretnél lenni, kissé munkamániás vagy, fontos számodra, hogy maximális teljesítményt nyújts. Kissé hajlamos vagy arra, hogy hanyagold a párkapcsolatodat. Ironikus poénjaidat nem mindenki értékeli, viszont, aki közelebbről megismer, rájön, hogy a gúnyolódás mögött egy érző lélek lakik.
Lelkitárs: Szűz

Vízöntő

Kissé nehéz természeted van, néha kiszámíthatatlan és hangulatember vagy, nem könnyű veled együtt élni. Viszont cserében nem unatkozik melletted senki, állandó érdeklődéssel fordulsz az új dolgok iránt, spontán vagy és kreatív.
Lelkitársad: Vízöntő

Halak

Nagyon szenvedélyes és nagylelkű személyiség vagy, tele szeretettel, és nőies energiákkal. Belülről fakadó varázslatos bájodnak kevesen tudnak ellenállni. Tökéletes életről álmodozol, de sokszor ért már csalódás.
Lelkitársad: Rák

betöltés...