Ez a magyar baba fehér hajjal jött világra! Mikor az orvosok közölték az okot, szülei nem tudtak megszólalni a döbbenettől!

Minden ember életének meghatározó része, és élménye, ha szülővé válik.

Egy pici élet érkezése fenekestül felborítja két ember életét, és ilyenkor csak egy dolog fontos, hogy a csöppség egészséges legyen.

Sajnos, nem mindenki kap jó híreket az orvosoktól, és így voltak ezzel Bence szülei is, akik megtudták, hogy ugyan kisfiúk egészséges, de egy nagyon ritka rendellenességgel született, aminek következménye az, hogy hajszálai teljesen fehérek.

A szülők kezdetben arra gyanakodtak, hogy Bence albinizmusban szenved, ami nem más, mint egy genetikai rendellenesség, amikor hiányzik a szervezetből a melanin nevű festékanyag, ezért az illető bőre, haja, szinte teljesen fehér.

Bencének, az orvosok szerint idővel meg fog változni a hajszíne, ami azt jelenti, hogy a kisfiú részleges albinizmusban, vagy annak egy rendkívül ritka formájában szenved, legalábbis ezen a véleményen vannak a magyar orvosok.

Csodájára járnak a fehér hajú kisbabának

A karácsony másnapján született kisfiút csak szőke hercegnek nevezik a nővérek és az orvosok, mert hosszú, tejfehér hajjal jött világra. Részletek 18 órakor, az #RTLHíradó-ban! #kisbaba #fehérhajú

Publiée par RTL Híradó sur Lundi 28 décembre 2015

betöltés...