Mit látsz meg elsőre a képeken? Mindent elmond a szerelmi életedről

A tudatalattid árulkodik.

Nézd meg a képeket, megmondjuk, ki vagy!

Az alábbi képek segítenek abban, hogy jobban megismerd önmagadat és azt, amit mélyen megpróbálsz talán elnyomni. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy vetsz egy gyors pillantást a képekre, majd megállapítod, mit is vettél észre először, mi pedig megmutatjuk, mit is jelent ez a dolog rád nézve.

Kezdhetjük? Mutatjuk a képeket!

1.

2.

Az első kép

A legelső képen egy kutya és két cica sziluettje is el van rejtve, de nagyon nem mindegy, te melyiket szúrtad ki előbb. Ha a kutyát láttad, valószínűleg ért már korábban nagy csalódás, így próbálsz nagyon kevés elvárással belemenni egy kapcsolatba – csakis azért, hogy minél kevésbé sérülj benne.

Ha viszont a macskákat vetted észre akkor valószínűleg hajlamos vagy azon agyalni, mit gondolnak rólad mások és ennek alárendelni magad. Próbáld meg elengedni az elvárásokat és inkább koncentrálj a saját boldogságodra!

A második kép

A képen egy mókuspár és egy arc is rejtőzik. Ha te az arcot szúrtad ki előbb, akkor valószínűleg nagyon magabiztos vagy a szerelemben és tisztán látod magad előtt, milyen párra vágysz – az elvárásaidból pedig nem engedsz.

Ha pedig a mókusokat szúrtad ki előbb, az nagyon nyitott személyiségről árulkodik. Számodra nem fontos, hogy a partnered tökéletes legyen, sőt, megnyugtat a tudat, hogy mindenkinek vannak hibái. Bárki felé őszintén és nyitottan tudsz közeledni, hatalmas szíved van.

betöltés...