A legfurcsább helyek, ahol emberi holttesteket találtak

fájdalommentes halálra vágyik – már amennyire az ilyesmire vágyni lehet. De persze ez nem mindenkinek adatik meg: vannak, akikre hosszú kínszenvedés vár, mások tragédiáját pedig az okozza, hogy egyszerűen nem érkezik időben a segítség. Sőt, vannak, akiknek holttestét is csak hónapokkal később találják meg, főleg azért, mert elég bizarr helyszíneket éri őket a halál. Jöjjenek most ilyen, nem kicsit meglepő esetek.

Hallottál már a jégszaunázásról? Kolléganőnk mesélte, hogy a 2-3 perces -110 fokon zajló kezelésnek számos előnye van, például fogyaszt, jót tesz az izomzatnak és az immunrendszernek, na meg a narancsbőr ellen is hatékony csodaszer. De arról ő is most hallott először, hogy 2015. októberében, egy Los Angeles-i szépségszalon jégszaunájában holtan találtak egy 24 éves lányt. A Chelsea Ake-Salvacion nevű csajszi valószínűleg beszorult a tartályba, és nem kapott levegőt, amitől elájult, majd megfagyott. Ha kolléganőnk ezt előbb tudta volna, talán sosem meri kipróbálni a jégszaunát.

Még egy Los Angeles-i sztori: 2011 februárjában az akkor 51 éves Rebecca Wellst a munkahelyén találták holtan. A könyvvizsgáló a kis fülkéjében ült, arccal az asztalra borulva… állítólag természetes halált halt. Szerintünk ez is bizonyítja, hogy a túl sok munka bizony ártalmas az egészségre!

Ez a 41 éves kínai nő egy liftben maradt, miután áramtalanították a rendszert. 30 nappal később találtak rá – holtan.

Egy amerikai dadus, Melissa Joy Dietzel holttestét Ausztráliában, egy fa tetején találták meg – a 22 éves lány állítólag öngyilkos lett, bár szerintünk felmászni egy fára, és ott éhen-szomjan halni nem az öngyilkosság legszokványosabb formája…

Egy nigériai templom lábazatában három ember földi maradványait találták meg idén januárban. A templom állítólag egy olyan – különös rituálékban hívő és ezeket követő – ember tulajdona, aki Isten szolgájának nevezi magát. Vajon ő mit ért ezalatt?!

Kicsit több mint egy éve, 2015 januárjában egy Hsieh nevű férfi betért egy netkávézóba a tajvani Kaohsiung városában. Három napig egyfolytában videojátékozott, majd meghalt – későbbi vizsgálatok szerint a kimerültségtől állhatott le a szíve. Körülötte egyébként a gamerek még órákig úgy játszottak, mintha mi sem történt volna, úgyhogy szerintünk csoda, hogy valaki (konkrétan egy alkalmazott) egyáltalán észrevette, hogy Hsieh nem mozdul.

Egy 22 éves kaliforniai lány, Lauren Moss 2015 novemberében jött ki a rehabról, majd eltűnt. Holttestét hónapokkal később találták meg, a kocsijában, amit nagyjából eltűnésével egyidőben parkolt le a helyi Walmart parkolójában. Azt nem tudjuk, pontosan hogyan ölte meg magát, de az tény, hogy a holttestet már rendesen oszlásnak indulva találták meg a kocsiban, aminek ottléte hónapokig nem tűnt fel senkinek. Állítólag a lány azután ölte meg magát, hogy kijött a rehabról, mert nem tudta tovább folytatni az életét.

A 31 éves Raven Joy Campbell eltűnését 2009-ben jelentették, de csak 6 évvel később, tavaly nyáron találták meg a holttestét saját lakásának falában. A rendőrséget egy rejtélyes névtelen telefonáló értesítette, hogy a lány holtteste talán az egyik falban lehet… a zsaruk a helyszínre érve kutyákkal fésülték át az egész lakást, és megtalálták a nő maradványait. Régi lakótársát, Randolph E. Garbuttot letartóztatták, gyilkosság alapos gyanújával. A férfira életfogytig tartó börtön vár.

betöltés...