Horoszkóp minden csillagjegyre: A Merkúr a Szűz jegyébe lép október 30-án!

A Merkúr a kommunikációért, az intelligenciáért és a logikáért felelős bolygó. Az égitest október 30-án fog belépni a Szűz jegyébe, és 18 hónapig fog ott tartózkodni. Ez pedig jó hatással lesz legtöbbünk életére, köszönhetően annak is, hogy a Jupiter a Mérleg jegyében tartózkodik, egészen 2017 októberéig.

Lássuk, hogy ezen égi jelenségek milyen hatással lesznek az életünk minden területére.

Kos

A Kos csillagjegyűek nyugodtnak fogják érezni magukat a Merkúr jelenlétében, főleg ami a szakmájukat, hivatásukat illeti, mert olyan energiák érkeznek, amelyek segítenek ezen a téren. Ha magad állítod elő a termékeidet, nőni fog az önbizalmad a következő időszakban. Bízz az ötleteidben, hogy sikerülni fog, amit elterveztél. Szakmai segítségre is számíthatsz a következő hetekben, hónapokban.

Bika

A Bikák életében a következő 18 hónap az információgyűjtésről fog szólni, illetve a tudástár bővítéséről. Érdemes kihasználnod a következő hónapokat, hogy új tudás birtokába kerülj, a Merkúr mindenben támogatni fog, így érdemes élned a lehetőséggel.

Ikrek

A Merkúr azt üzeni neked, hogy vigyázz a testedre, figyelj oda, hogy mit eszel, hogyan érzed magad a bőrödben. A következő időszakban remek lehetőséged adódik a sportra, a testmozgásra, a természetbeli kirándulásokra, kikapcsolódásra. A baráti társaság is adott, akikkel könnyen szót értesz, mivel eredendően remek kommunikációs képességekkel rendelkezel.

Rák

A következő évben mindenben számíthatsz a Merkúr segítségére, főleg ami egy üzleti utazás lebonyolítását, sikerét illeti. Mindent tegyél meg annak érdekében, hogy növelni tudd az önbizalmad, mert ez az élet minden területén előnyös tud lenni. A Merkúr a családoddal való viszony helyreállításában is segítségedre lesz.

Oroszlán

Nagyon jó híreket kapsz, mivel most a Merkúr minden segítséget megad, hogy anyagilag rendben legyen az életed. Váratlan támogatást, pénzösszeget kapsz egy nagylelkű felajánlódtól, így rendezheted a számláidat, és ha ügyes vagy, minden pénzügyi gondod megoldódhat.

Szűz

Fényes időszak következik az életedbe, szinte minden területen pozitív változásokra számíthatsz, úgy a kommunikációban, a kreativitásba és a szakmádban. Az álmaid most megvalósulhatnak, könnyebben, mint gondolnád.

Mérleg

Gazdaságilag jó időszakra számíthatsz, amikor jobban és átláthatóbban tudod rendezni a pénzügyeidet, összesíteni a kiadásokat és bevételeket. Az energiák, amelyek a Merkúrtól érkeznek, nagyon pozitív hatással lesznek az életedre, az egészségedre.

Skorpió

A környezeteddel most remekül fogsz tudni kommunikálni, szinte mindenkivel szót értesz. A Merkúr anyagilag is segíteni fog, hogy folytathasd azokat a munkálatokat, amelyeket elkezdtél. Maradj pozitív és ezzel a pénzt is magadhoz vonzod.

Nyilas

Most előnyös helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden, mivel kedvező kapcsolat bontakozik ki a feletteseddel. A Merkúr abban is segít, hogy saját vállalkozásod indíts, így ha tervbe van véve az ötlet, akkor érdemes belevágni, mivel kedvező időszak a mostani.

Bak

Nagy az esélye annak, hogy olyan helyre sikerül elutaznod a következő évben, ahová mindig is vágytál. A szerencse most veled tart, és a szakmai életedben is kellemes meglepetésekre számíthatsz, mivel a kemény munka meghozza gyümölcsét. A következőkben szinte minden úgy alakul, ahogy eltervezted.

Vízöntő

Remek periódus következik számodra, a Merkúr hatására minden jóra fordul az életedben, pozitív változásokra számíthatsz. A munkahelyeden is előrelépés várható, vagy egy remek ajánlatot kapsz más helyről, amit jól teszed, ha elfogadsz.

Halak

Kapcsolatba kerülhetsz az igazi éneddel, és jobban megismerheted önmagad a következő hónapokban. Elérkezett az idő, hogy az álmaiddal, vágyaiddal foglalkozz, és meg is valósítsd azokat. A Merkúr erre bátorít, így ne habozz, vágj bele!

betöltés...