Már felismerhetetlen a Dallas sztárja! – Így néz ki Bobby Ewing

Jövőre már hetven éves lesz a magyarok nagy kedvence. Most Németországban tűnt fel, sokan elképedtek.

Világhírű lett

Édesanyák és nők ezrei rajongtak érte, hiszen ő volt a Ewing-klán jóképű és jólelkű sarja. S míg testvére, Jockey Ewing a piszkos ügyleteivel képes volt másokon is átgázolni, Bobby egész életében azon tipródott, vajon ő is ássa be magát az olajbizniszbe, vagy valami egészen más területen építse karrierjét. Egy biztos, Bobby szerepe meghozta a világhírnevet Patrick Duffy-nak.

A színész 1949. március 17-én született a Montana állambeli Townsendben. 1961-ben családjával Seattle-be költözött, ott járt középiskolába, dráma szakra.

A Dallas tizennégy évének egyik legszimpatikusabb karakterét alakította és ma is aktívan játszik. A napokban azonban egy német showműsorban tűnt fel – és bizony, elképedtek a rajongói. Bobbyra rá se lehet ismerni.

Győztek az évek

Felbolydult méhkashoz lehetett hasonlítani azt a tévéstúdiót, ahol a Welcome To Carmen Nebel televíziós műsort vették fel nem is olyan régen.

Nem csak a stúdióba meghívott nézők, de a műsor készítői is különleges felvételre készültek, hiszen egyszerre sikerült két legendás világsztárt is meghívni a műsorba, a 80-as és 90-es évek legnagyobbjait. A Baywatch és a Knight Rider David Hasselhoff-ja mellett ugyanis elfogadta a meghívást Patrick Duffy, a Dallas Bobby-ja is.

Alig ismerték fel

Utóbbi azonban nagy megdöbbenést keltett, amikor megjelent a stúdióban: fekete hajkoronája már a múlté, hosszú, ősz hajszálai egy lófarokban lógtak a feje hátulján. Egyedül a a jókedve és a mosolya az, ami változatlan. De ezeket a képeket érdemes megnézni a sztárról! Így fest ma Magyarország egyik nagy kedvence.

Még mindig imádják

https://instagram.com/p/Bgty0aqhBX7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_control

betöltés...